Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ “ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»”

Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι οργανωμένες προβολές του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά» για τη Μακρόνησο.

Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι οργανωμένες προβολές του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Μπόλικη πέτρα. Μπόλικη καρδιά».

Σάββατο 8 Γενάρη

— Η ΚΟ Αταλάντης του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ στις 7 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

— Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και το ΤΣ Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνουν προβολή στις 8 μ.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού.

— Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί στο θέατρο Σαρακηνάδου, στις 7 μ.μ.

Κυριακή 9 Γενάρη

— Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα προβάλει το ντοκιμαντέρ στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

— Η ΚΟ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης θα προβάλει το ντοκιμαντέρ στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, δίπλα στο δημαρχείο Βούλας).

— Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του δήμου Γρεβενών.

— Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί στο θέατρο Σαρακηνάδου, στις 7 μ.μ.

Σάββατο 15 Γενάρη

— Η KO Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ στις 6.30 μ.μ., στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ιδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), στη Λεωφόρο Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

— Η ΚΟ Βριλησσίων του ΚΚΕ διοργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Κυριακή 16 Γενάρη

— Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και το ΤΣ Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνουν προβολή στην Κοξαρέ.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, σε συνέχεια της δημιουργίας οπτικοακουστικών παραγωγών του προηγούμενου διαστήματος, όπως της παραγωγής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, της παραγωγής για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, αλλά και του ντοκιμαντέρ για την Γυάρο ως τόπο εξορίας, πήρε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία νέου ντοκιμαντέρ, με τίτλο ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», για το κολαστήριο της Μακρονήσου.

Δείτε το trailer:

Σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί δίνουν τη φωνή τους και αφηγούνται με συνταρακτικό τρόπο προσωπικές μαρτυρίες αγωνιστών, που μαρτύρησαν πάνω στο νησί και οι οποίες ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας μέχρι πού μπορεί να φτάσει η φρικαλεότητα των δημίων, αλλά και το μεγαλείο των αγωνιστών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: