Προσφορά για τους αναγνώστες της Κατιούσα: 2 άτομα με 1 εισιτήριο στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τη Μάχη της Αθήνας

Στην επέτειο των 75 χρόνων από τη Μάχη της Αθήνας, η NEW STAR παρουσιάζει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το ακυκλοφόρητο προφητικό ντοκιμαντέρ του Τάσσου Λέρτα “Ντοκουμέντο – Η Μάχη της Αθήνας”, και η Κατιούσα εξασφάλισε για τους αναγνώστες της μια εξαιρετική προσφορά.

Στην επέτειο των 75 χρόνων από τη Μάχη της Αθήνας, η NEW STAR παρουσιάζει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το ακυκλοφόρητο προφητικό ντοκιμαντέρ του Τάσσου Λέρτα Ντοκουμέντο – Η Μάχη της Αθήνας, και η Κατιούσα εξασφάλισε για τους αναγνώστες της μια εξαιρετική προσφορά:

Ανά δύο οι αναγνώστες – φίλοι της Κατιούσα μπορούν να δουν το ντοκιμαντέρ πληρώνοντας μόνο ένα (1) αντί για δύο (2) εισιτήρια.

Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται καθημερινά στις 19:00, στον κινηματογράφο STUDIO new star art cinema (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής – Τηλ 210 8640054 και 210 8220008).

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά, πρέπει απλά να αναφέρετε στο ταμείο του  STUDIO ότι έρχεστε από την Κατιούσα, και ανά δύο (2) άτομα θα περάσετε με ένα (1) μόλις εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 8 Γενάρη 2020.

Το trailer και πολλά στοιχεία για το ντοκιμαντέρ, δείτε στην ανάρτησή μας, εδώ:

Βίντεο ντοκουμέντο: Βρετανός στρατιώτης δολοφονεί εν ψυχρώ άοπλο ΕΑΜίτη τον Δεκέμβρη του ’44

Και εδώ:

Επίκαιρο όσο ποτέ: «Ντοκουμέντο – Η Μάχη της Αθήνας» – Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη από τη New Star

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: