Χ. Ζαραλίκος: Αύξηση μη ζητάτε, θα γίνετε φίρμες, μην το χοντραίνετε με λαϊκισμούς…

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος οραματίζεται την καλύτερη κοινωνία που έρχεται, όπου θα καταργήσουμε το χρήμα, οι γιατροί και οι ντελιβεράδες θα πληρώνουν με καλημέρες και χειροκροτήματα, ενώ η εξουσία δε θα είναι στο απυρόβλητο, όπως τώρα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ορκίζεται -στο σφυροδρέπανο που μας κάνει- ότι ένας παπάς στην παρανομία, που έσπρωχνε λίγη μετάληψη στη ζούλα, ευλόγησε μια χαλασμένη κάμερα και τον γλίτωσε από τα έξοδα -καλλιτέχνες είστε ρε, τι να τα κάνατε τα 800 ευρώ; Μας διηγείται τι έγινε τις δύο πιο κρίσιμες βδομάδες της αρχής του τέλους, καθώς διανύουμε τη μέση του τέλους, λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος του τέλους -το τέλος, ω τέλος!

Ηδονίζεται με τα 11 εκατομμύρια, τον Μωυση-Κούλη Μητσοτάκη και τον φουσκωμένο δικέφαλο του Χαρδαλιά, κάτω από το λευκό του πουκάμισο, ξορκίζοντας την απειλή της Χρυσηίδας Δημουλίδου να γράψει μια βιβλιοθήκη, εκτός από τα διαγγέλματα του Κυριάκου. Και οραματίζεται την καλύτερη κοινωνία που έρχεται, όπου θα περπατάμε στο νερό, θα καταργήσουμε το χρήμα, και οι καθημερινοί ήρωες (γιατροί, ντελιβεράδες κτλ) θα πληρώνουν με καλημέρες και χειροκροτήματα, ενώ η εξουσία δε θα είναι στο απυρόβλητο, όπως τώρα.

Αλλά μην το χοντραίνετε κι εσείς, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς και άλλους τέτοιους λαϊκισμούς. Αφού είπαμε, θα γίνετε φίρμες, τι άλλο θέλετε;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: