Υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Στάθης Δρογώσης

Η αναγγελία της υποψηφιότητάς του έγινε σε χθεσινή συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Νίκο Σοφιανό.

Ένα ακόμα βήμα στην προσέγγιση του με το ΚΚΕ κάνει ο Στάθης Δρογώσης, ο οποίος χθες παραβρέθηκε σε συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, όπου μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, Νίκος Σοφιανός. Ο γνωστός τραγουδοποιός έκανε τη δική του παρέμβαση, εκφράζοντας τη στήριξή του στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που υποστηρίζονται από το Κομμουνιστικό Κόμμα, ενώ παράλληλα αναγγέλθηκε και η δική του υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο.

Ο Στάθης Δρογώσης δεν είναι “πρωτάρης” στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς είχε θέσει στο παρελθόν δυο φορές υποψηφιότητα με τη δημοτική παράταξη του Σύριζα, έχοντας εκλεγεί το 2014 δημοτικός σύμβουλος Αθηνών με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Ανεξαρτητοποιήθηκε μαζί με άλλους συναδέλφους το 2016, λόγω της αντίθεσής του στην πολιτική της παράταξης, κάποιους μήνες αφότου είχε ήδη αποχωρήσει από το Σύριζα καταγγέλλοντας τις μνημονιακές του πολιτικές.

Η απόφαση του να συμπορευθεί με το ΚΚΕ, είναι ένα δείγμα της απήχησης του κόμματος σε ανθρώπους με μια πορεία στον πολύπαθο αυτό χώρο που συνήθως αποκαλούμε “αριστερά” στη χώρα μας. που θέλουν να αγωνιστούν, χωρίς να ταυτίζονται πολιτικά με τις θέσεις του. Από την πλευρά μας, επαναλαμβάνουμε απλά πως θεωρούμε τη στάση αυτή ελπιδοφόρο και ευχόμαστε να αποτελέσει και τροχιοδεικτική βολή για το μέλλον.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: