Στου παιδιού μας τη χαρά, κάναμε Astra Zeneca…

Εμείς για να κάνουμε σεξ, ερωτευόμαστε, κ. Γεραπετρίτη. Εσείς της κυβέρνησης πάτε στον Μένιο.

Τρίτη του Πάσχα ή μήπως Τρίτη του Προφήτη;

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά και υπενθυμίζει πως το Άγιο Φως είναι ό,τι πιο ΠΑΣΟΚ υπάρχει στη χώρα, αφού άρχισε να έρχεται επί Αλλαγής αεροπορικώς και επί εκσυγχρονισμού με τιμές αρχηγού κράτους. Μόνο αν σου κόψει η ΔΕΗ 3 μήνες το ρεύμα, καταλαβαίνεις ποιο φως είναι όντως άγιο.

Το φετινό Πάσχα ήταν ιδιαίτερο. Μπορεί οι βλαμμένοι με τις κροτίδες να δούλεψαν διπλοβάρδια, αλλά χωνέψαμε νωρίς, κοιμηθήκαμε χωρίς εφιάλτες και δώσαμε ιδέες στην κυβέρνηση για εργάσιμη Πρωτοχρονιά -πάντα χρειάζεται να δουλεύουν οι δούλοι για να μεγαλουργήσουν οι άλλοι που αμπελοφιλοσοφούνε. Και αν δεν ήσουν ειδικός (λοιμωξιολόγος, οικονομολόγος κοκ) να μιλάς όλη την ώρα στο τραπέζι, μπορεί να πήρες και πέντε κιλά τρώγοντας.

Στου παιδιού μας τη χαρά, κάναμε Άστρα Ζένεκα…

Ο Ζαραλίκος τραγουδά χαρούμενα πασχαλινά τραγούδια, αναλογίζεται το δράμα του Μένιου που προδόθηκε από τους φίλους του σαν τον Ιησού και θυμάται τον Βελόπουλο (τυχαίο;) με τόσες συμπτωματικές συμπτώσεις που δένουν τον Φουρθιώτη με την κυβέρνηση. Σημειώνει πως η Επιτροπή έχει το ακαταδίωκτο, όχι όμως και το αμαλάκιστο -για αυτό και παίρνει ό,τι να ‘ναι μέτρα. Και λέει στο γίγαντα Γεραπετρίτη πως η βασική (συμβολική και παιδαγωγική) διαφορά μεταξύ μας είναι η εξής:

Εμείς για να κάνουμε σεξ, ερωτευόμαστε. Εσείς πάτε στον Μένιο.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: