Πετρούπολη: Η «τρικυμία εν κρανίω» συνεχίζεται στον κ. Βλάχο

Ο δήμαρχος Πετρούπολης φαίνεται πως είναι μπερδεμένος από τις υπέρογκες αυξήσεις που σκοπεύει να επιβάλει στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στην Πετρούπολη. Τον συμβουλεύουμε να επανακαθορίσει τις σταθερές του για να μην οδηγηθεί στην πολιτική κατάρρευση – και, μάλιστα, συντομότερα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, φαίνεται πως είναι μπερδεμένος από τις υπέρογκες αυξήσεις που σκοπεύει να επιβάλει στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στην Πετρούπολη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ανακάλυψε «έμμεσες απειλές» στο κείμενο που γράψαμε για την πολιτική που εφαρμόζει στην Πετρούπολη εδώ κι έναν χρόνο (διαβάστε το ξανά εδώ).

Αντιπαρερχόμαστε τα σχόλια περί Στάλιν – μια συνηθισμένη τακτική απεγκλωβισμού από την πραγματικότητα – και συστήνουμε στον κ. Βλάχο να κοιτάξει καλύτερα από τι απειλείται.

Αφενός η απειλή έρχεται από τις ίδιες του τις πράξεις (ή παραλείψεις), αφετέρου από το φάντασμα της υποτιθέμενης «αριστερής» του διαδρομής (ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ).

Το όπλο της πολιτικής κριτικής μοιάζει με απειλή μόνο σε εκείνους που δεν διαθέτουν τα εργαλεία για να αφουγκραστούν τις ανάγκες του κόσμου και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

Εκτός κι αν καθοδηγείστε από τον φόβο και ανακαλύπτετε παντού «απειλές».

Σε κάθε περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επανακαθορίσετε τις σταθερές σας για να μην οδηγηθείτε σε πολιτική κατάρρευση – και, μάλιστα, συντομότερα απ’ ό,τι περιμέναμε.

*Φώτο εξωφύλλου: George Panos Photography

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: