Οι φασίστες βγαίνουν από τις τρύπες τους και στοχοποιούν κομμουνιστές

Οι φασίστες βγήκαν παγανιά, και κάνουν τα μαντρόσκυλα του συστήματος, με θρασύδειλες επιθέσεις κατά των κομμουνιστών…

Τις τελευταίες ημέρες τα φασιστοειδή βγαίνουν από τις τρύπες τους και επιδίδονται σε αυτό που ξέρουν καλύτερα: τη στοχοποίηση λαϊκών αγωνιστών από τις γραμμές του κομμουνιστικού κινήματος.

Το τριήμερο που μας πέρασε καταγράφηκαν τουλάχιστον τρεις τέτοιες περιπτώσεις και αυτή η όξυνση ασφαλώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η αρχή έγινε με την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων φασιστοειδών σε μέλη της ΚΝΕ στην Τούμπα.

Η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ, ανάμεσα τους μαθητές και μαθήτριες, στην περιοχή της Τούμπας.

Μετά τη μαζική συμμετοχή πολλών μαθητών στο πετυχημένο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τούμπα, ομάδα θρασύδειλων φασιστοειδών κινούμενοι για άλλη μια φορά στο σκοτάδι με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα, επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ, πρωτοπόρα και αναγνωρίσιμα για τη μαχητική τους δράση στις γειτονιές και τα σχολεία της Τούμπας.

Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης:

«Είναι γελασμένοι ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες, τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής. Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ μέσα στα σχολεία της περιοχής για την οργάνωση της πάλης ενάντια στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς τους! Τους ενοχλεί η μεγάλη απήχηση των Μαθητικών Φεστιβάλ σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και ο απόηχος που αυτά άφησαν σε εκατοντάδες μαθητές που συμμετείχαν και τα επισκέφτηκαν!

Η συμμορίτικη αυτή ενέργεια, θα πέσει για ακόμα μια φορά στο κενό! Θα πάρουν για ακόμα μια φορά την απάντηση τους, από τη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων νέων στα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και πανελλαδικά!

Στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ είναι αποδεδειγμένο ότι δεν πιάνουν απειλές.

Συνεχίζουμε! Δεν θα τους περάσει!

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!».

Ακολούθησαν δύο άλλα περιστατικά στο Λεκανοπέδιο, στο Νέο Ηράκλειο…

«Στο ΚΚΕ, την ΚΝΕ, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα δεν πιάνουν απειλές», τονίζει η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου Αττικής του ΚΚΕ, καλώντας στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει στο Πάρκο Ηρακλείου Αττικής (Πευκών 50) τη Δευτέρα 14 Ιούνη στις 19.30, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η Κομματική Οργάνωση, «το κάλεσμα μας φαίνεται πως “πείραξε” πολύ τις φασιστικές ομάδες που δρουν στην περιοχή, όπως η οργάνωση “PROPATRIA”, με πολλούς γνώριμους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής που συμμετέχουν σε αυτή. Το τελευταίο διάστημα, αυτές οι θρασύδειλες ομάδες που δρουν στο Δήμο μας, έχουν ξαναβγεί από τα λαγούμια τους, σκίζοντας και καίγοντας πανό έξω από σχολεία της περιοχής, αλλοιώνουν συνθήματα της ΚΝΕ στους τοίχους. Ενώ σήμερα 13/6 έφτασαν στο σημείο να προπηλακίσουν στέλεχος του ΚΚΕ στην περιοχή σκίζοντας μάλιστα τις αφίσες που καλούσαν στην αυριανή πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος μας».

Λίγες μέρες μετά τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των μαζικών φορέων στο Λεκανοπέδιο, σημειώνει, «και μόλις λίγες μέρες πριν την επόμενη απεργιακή συγκέντρωση αποφάσισαν οι φασίστες να βγουν στο φως του ήλιου και να δείξουν τι είναι αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί!

Τι τους ενοχλεί στο ΚΚΕ;

Τους ενοχλεί που το Κόμμα διαρκώς παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να αναδείξει ότι υπάρχει διέξοδος απ’ αυτό το σάπιο σύστημα που ζούμε σήμερα γιατί οι φασίστες είναι παιδιά της σαπίλας αυτού του συστήματος. Τους ενοχλεί που μιλάμε για μια άλλη κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο γιατί οι φασίστες είναι τα τσιράκια των εκμεταλλευτών, των αφεντικών. Τους ενοχλεί που παλεύουμε για μια κοινωνία, όπου την εξουσία θα έχει η εργατική τάξη και όχι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες, γιατί οι φασίστες είναι τα μαντρόσκυλά τους. Οι φασίστες ήταν και θα είναι το μακρύ χέρι του καπιταλισμού, είναι γέννημά του και χρησιμοποιούνται ανάλογα κάθε φορά. Είναι το μακρύ του χέρι για να βγάζει την πιο σκοτεινή και βρώμικη δουλειά!

Τους ξεκαθαρίζουμε πως στο ΚΚΕ, την ΚΝΕ, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα δεν πιάνουν απειλές».

Αν νομίζουν, επισημαίνει, «πως με αυτές τις πρακτικές θα φοβηθούμε κάνουν μεγάλο λάθος! Αντίθετα τέτοιου είδους πρακτικές δυναμώνουν και ατσαλώνουν τους κομμουνιστές!

Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι πιστεύουν πως στη γειτονιά της Ηλέκτρας Αποστόλου θα βρουν έστω και μια χαραμάδα ανοιχτή να ρίξουν το φασιστικό τους δηλητήριο!».

Καλούμε, καταλήγει, «την εργατική τάξη και το λαό να τους απομονώσει και να τους βάλει στη θέση που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!

Καλούμε όλους και όλες τη Δευτέρα 14/6, ώρα 19.30 στην πολιτική συγκέντρωση της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής του ΚΚΕ και των ΟΒ της ΚΝΕ, στο Πάρκο Ηρακλείου Αττικής (Πευκών 50), θα μιλήσει ο Άρης Κυριακίδης μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας».

…καθώς και στον συρμό του ηλεκτρικού, από τα μέλη της ίδιας θρασύδειλης ομάδας.

«Καταγγέλλουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών σε στέλεχος της ΚΝΕ, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, την Κυριακή 13/6 μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού.

Συγκεκριμένα μια ομάδα 15 θρασύδειλων “ψεκασμένων” της φασιστο-συμμορίας “propatria” επιχείρησαν με βρισιές και σπρωξιές να την τρομοκρατήσουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στον προπηλακισμό στελέχους του ΚΚΕ την ίδια μέρα στο Νέο Ηράκλειο και σε άλλες ενέργειες της συγκεκριμένης συμμορίας στην οποία συμμετέχουν αρκετοί γνώριμοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες!

Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ για την οργάνωση της πάλης της νεολαίας, ενάντια στην ασφυκτική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Τους ενοχλεί ο αγώνας της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που τσακίζει τις ζωές μας, ενάντια στο νόμο – έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και στο νέο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο.

Η ΚΝΕ σε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει ανεπιφύλαχτα να δίνει όλες τις δυνάμεις της. Οι προσπάθειες τρομοκράτησης απλά δυναμώνουν το πείσμα μας!

Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία στις 16 Ιούνη και στο Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιούνη θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει».

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται λίγες μέρες μετά τα μαζικά και πετυχημένα μαθητικά φεστιβάλ, που δείχνουν τη δυναμική και την απήχηση των ιδεών και του αγώνα της ΚΝΕ, που ενόχλησαν τα σταγονίδια-ορφανά της χρυσής αυγής. Καθόλου τυχαία, συμπίπτουν με την κορύφωση της προετοιμασίας της απεργίας της 16 Ιούνη, με τους φασίστες να συντονίζονται για πολλοστή φορά με τα αφεντικά τους και να εξελίσσονται στα καλύτερα μαντρόσκυλά τους.

Στους κομμουνιστές δεν πιάνουν απειλές. Το λαϊκό κίνημα θα τσακίσει τα υπολείμματα των νεοναζί και θα τους στείλει ξανά πίσω στις τρύπες τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: