«Οδηγητής» – Ημερολόγιο 2021 με πρωτοσέλιδα απ’ όλη την ιστορία του περιοδικού της ΚΝΕ!

Μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020, έχουν κυκλοφορήσει 1083 τεύχη του «Οδηγητή». Σε αυτά προστίθενται τα 44 τεύχη που κυκλοφόρησαν παράνομα, την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί από τις αρχές του μήνα Δεκέμβρη το νέο τεύχος του «Οδηγητή» με πλούσια ύλη και δώρο ένα καλαίσθητο επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2021 με εξώφυλλα από όλη την ιστορία του περιοδικού της ΚΝΕ.

Ο «Οδηγητής» είναι το όργανο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και το μοναδικό περιοδικό νεολαίας στη χώρα μας. Εδώ και 52 χρόνια, όσα χρόνια υπάρχει και η ΚΝΕ, αποτελεί τη μαχητική φωνή της νεολαίας και αναντικατάστατο όπλο στον αγώνα της για μια κοινωνία χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση.

Στο ημερολόγιο αναφέρεται ότι μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020, έχουν κυκλοφορήσει 1083 τεύχη του «Οδηγητή». Σε αυτά προστίθενται τα 44 τεύχη που κυκλοφόρησαν παράνομα, την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του «Οδηγητή» με πλούσια ύλη και δώρο ένα καλαίσθητο επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2021 με εξώφυλλα από όλη την ιστορία του περιοδικού της ΚΝΕ

Όπως σημειώνεται από τη Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού, «στα πρωτοσέλιδα του «Οδηγητή» έχουν αποτυπωθεί τα ανατρεπτικά μηνύματα της ΚΝΕ, οι πιο σημαντικές στιγμές της δράσης της και των νεανικών αγώνων όλων αυτών των δεκαετιών. Επιλέξαμε λίγα μόνο από αυτά για να δημιουργήσουμε αυτό το επιτραπέζιο ημερολόγιο για το 2021.

Χρόνια πολλά και καλή, αγωνιστική χρονιά!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: