Μια φωτογραφία σου ήρθε και σε εμένα… – Ο Τσιάρτας και τα ιδανικά που τον ξεπερνάνε

Με καθυστέρηση μόλις οκτώ χρόνων, ο φασίστας Τσιάρτας δείχνει την αλλεργία του απέναντι σε παιδιά που μαθαίνουν από μικρά να αγωνίζονται για αξίες και ιδανικά που ξεπερνάνε την ακροδεξιά του μικρόνοια.

Μόλις οκτώ χρόνια μετά το 22ο αντι-ιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, μια φωτογραφία με τον άρτι εκλεγέντα τότε ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από τα Χανιά και τους… “νέους πρωτοπόρους” που τον περιστοίχιζαν με υψωμένες γροθιές, υπέπεσε στην αντίληψη του Βασίλη Τσιάρτα, που με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχει -ήδη από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά αυτά πλέον μπορεί να πηγαίνουν Λύκειο, να έχουν ενηλικιωθεί, να είναι μέλη της ΚΝΕ ή να έχουν τραβήξει άλλη πορεία στη ζωή τους. Το μόνο σίγουρο, η μόνη σταθερά είναι η σκατοψυχιά του Βασίλη Τσιάρτα απέναντι σε οτιδήποτε αριστερό δεν είναι το πόδι του και τα φάλτσα που έβαζε -συνεχίζοντας την παράδοση με πολιτικά φάλτσα.

Και για να απαντήσουμε ευθέως στην ερώτηση του ακροδεξιού μικρόνου -που τον χαρακτηρίζουν οι δικοί του χαρακτηρισμοί (κοπρόσκυλα): τι σημαίνει αυτή η φωτό;

Είναι μικρά παιδιά από την εξέδρα του 22ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου, την κεντρική ομιλία του ΓΓ και την κινητοποίηση που ακολούθησε έξω από τη βάση της Σούδας, ενάντια στις βάσεις του θανάτου και τους νατοϊκούς ιμπεριαλιστές που ματοκυλούν τους λαούς. Και αν ούτε τώρα καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται, είναι γιατί κάποιες ιδέες και ιδανικά ξεπερνούν τη μικρόνοια κάθε φασίστα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: