Λιάνα Κανέλλη: «Το ΝΑΤΟ δεν είναι αγαθοεργό σωματείο. Στις δικές μας πλάτες θα ακουμπήσουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχεις την Αλεξανδρούπολη, τη «Σούδα του βορρά», που λες ότι θα σε προασπίσει. Τα τούρκικα αεροπλάνα φτάνουν  δυόμισι μίλια από την Αλεξανδρούπολη και δεν κουνιέται φύλλο…Όποια ιδεολογική τοποθέτηση και να έχει κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει το ΝΑΤΟ έναν οργανισμό που θέλει την ειρήνη και την ευημερία στον πλανήτη»

Μία πλάτη έχει ο ελληνικός λαός και σε αυτή θα ακουμπήσει, το ΝΑΤΟ δεν «βαστάει» την πλάτη τη χώρας μας τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Έχεις την Αλεξανδρούπολη, μια παραπανήσια Σούδα, τη «Σούδα του βορρά», που λες ότι θα σε προασπίσει. Τα τούρκικα αεροπλάνα φτάνουν  δυόμισι μίλια από την Αλεξανδρούπολη και δεν κουνιέται φύλλο» σημείωσε και πρόσθεσε ότι στην τουρκική άσκηση «EFES» πήραν μέρος αμερικανικά και γαλλικά πλοία για το πώς θα κάνουν απόβαση σε ελληνικό νησί!

«Έχουμε δει τη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας άπειρες φορές, αρχής γενομένης από την Κύπρο. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν είναι αγαθοεργό σωματείο το ΝΑΤΟ. Όποια ιδεολογική τοποθέτηση και να έχει κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει το ΝΑΤΟ έναν οργανισμό που θέλει την ειρήνη και την ευημερία στον πλανήτη» επεσήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, σημειώνοντας πως οι λαοί πληρώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Δεν υπάρχει τίποτα θετικό για τους λαούς του κόσμου και της περιοχής που να έχει προκύψει από το ΝΑΤΟ» είπε η Λιάνα Κανέλλη, προσθέτοντας: «τι προκύπτει από την πολιτική του ΝΑΤΟ το βλέπουμε και στην Ουκρανία» και αναφέρθηκε στο Ιράκ και τη Λιβύη που διαμελίζονται και το Αφγανιστάν που το διέλυσαν.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: