Η αλλεργία του Πορτοσάλτε στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν περιγράφεται με λόγια…

Ο Πορτοσάλτε κάνει άθελά του την καλύτερη διαφήμιση στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Μια διαφήμιση στο διαδίκτυο έβγαλε στη φόρα όλα τα σύνδρομα που μπορεί να έχει ο Πορτοσάλτε και οι όμοιοί του με την ΚΝΕ, το Φεστιβάλ της και γενικώς οτιδήποτε κομμουνιστικό.

Ένας ακροατής της εκπομπής του εξερράγη γιατί είδε μια διαφήμιση για το φεστιβάλ της ΚΝΕ, σε έναν ιστότοπο, όπου μπήκε να διαβάσει με το παιδί του ένα διαδικτυακό βοήθημα. Ο Πορτοσάλτε ξέσπασε σε πνιχτά γέλια, λες και του διηγούνταν σόκιν ανέκδοτο, ενώ ο ακροατής του κατέληξε στο εμβριθές συμπέρασμα: “Και μετά πιστεύουμε ότι θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος;” Και όλα αυτά για μια διαφήμιση…

Ο Πορτοσάλτε σιγόνταρε ότι δεν πρέπει να επιτρέπονται πολιτικές διαφημίσεις σε μια ιστοσελίδα που επισκέπτονται μαθητές (!), λες και το Φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν απευθύνεται σε αυτές τις ηλικίες πρωτίστως, ενώ ειρωνεύτηκε το σύνθημα του Φεστιβάλ που είναι “για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό”.

Με άλλα λόγια, σε λιγότερο από ένα λεπτό, κατάφερε να μας δώσει το μέτρο της ελευθερίας, όπως την έχει ο ίδιος κατά νου. Να μη γίνεται λόγος για το Φεστιβάλ (ίσως αν ήταν “ώριμες οι συνθήκες” να ζητούσε να απαγορευτεί ακόμα και η διεξαγωγή του), σε πλήρη αντίθεση με τις σοσιαλιστικές κοινωνίες, που ο ίδιος τις θεωρεί ανελεύθερες…

Σε κάθε περίπτωση, ο μεγαλοδημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε την καλύτερη διαφήμιση στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πετυχαίνοντας το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ακούστε στη συνέχεια το απόσπασμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: