Εσύ ακόμα να την ακολουθήσεις; – Η ΛΑΣΥ Αθήνας στο Facebook, η ΛΑΣΥ Αττικής στο Instagram!

Οι κόκκινοι ινφλουένσερ προ των πυλών…

Ο πάγος έσπασε, ο δρόμος χαράχτηκε. Μετά τη σελίδα στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική, με υποψήφιο το Γιάννη Πρωτούλη, στο Facebook, που συγκεντρώνει δημοσιεύματα, στιγμιότυπα και παρεμβάσεις, για πιο εύκολες κοινοποιήσεις και διαμοιρασμό ειδήσεων, ήρθαν κι άλλες δύο σελίδες να προστεθούν στο κόκκινο μετερίζι των social media.

Η σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Αττικής στο Instagram, που θα απογοητεύσει πάντως το μέσο χρήστη του Ίνστα, που ψάχνει σελέμπριτιζ κι αποκαλυπτικές πόζες, για να κάνει χάζι ή κουτσομπολιό.

Και η σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αθηναίων, με υποψήφιο το Νίκο Σοφιανό, στο Facebook. Η οποία έχει συνεχή ενημέρωση για τις περιοδείες και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Σοφιανού και άλλων στελεχών από το κόκκινο ψηφοδέλτιο, και άλλα βίντεο, όπως τις παρεμβάσεις του Στάθη Δρογώση και της Ελπίδας Νασιοπούλου από την πρόσφατη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ή την παρουσία του Σοφιανού στην ΕΡΤ, όπου είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στους δημοτικούς υπαλλήλους: “Όταν μιλάμε για Δήμο, αναφερόμαστε πρωτίστως στη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων που κρατούν την πόλη όρθια”.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδες, με πολλά φόλοου και λάικ. Εσύ τι περιμένεις για να κάνεις;

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: