Συνέδριο βίας και νοθείας ετοιμάζουν ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στην Ομοσπονδία Μετάλλου

Νομιμοποίησαν νόθους εκπροσώπους μία μέρα πριν τις εκλογές και ετοιμάζουν παρέμβαση των δυνάμεων καταστολής στο χώρο του Συνεδρίου. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και την καταστολή θα επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Ανακοίνωση της ΔΑΣ Μετάλλου για τη διεξαγωγή του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Μετάλλου, όπου ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ ετοιμάζουν ένα όργιο βίας και νοθείας.

Αφού προχώρησαν σε ένα όργιο δημιουργίας νόθων αντιπροσώπων μπροστά στο 30ό συνέδριο της Ομοσπονδίας, τους οποίους νομιμοποίησαν μόλις στις 29/10/19, σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν μόνοι, αφού ήδη έχουν αποκλείσει από αυτήν τις ταξικές δυνάμεις, ετοιμάζουν Συνέδριο τρομοκρατίας και καταστολής.

Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγη ώρα, σε συνεργασία με τους Βιομήχανους του Κλάδου και την Κυβέρνησή τους, των οποίων παραμάγαζο έχουν μετατρέψει την ΠΟΕΜ, ετοιμάζουν παρέμβαση των δυνάμεων καταστολής στο Ξενοδοχείο NOVUSCITY, αύριο το πρωί όπου και είναι προγραμματισμένη η έναρξη του Συνεδρίου.

Σκοπός τους να μην πραγματοποιηθεί η συζήτηση για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων και να επιβάλουν στο Σώμα τη συμμετοχή όλων αυτών των αντιπροσώπων  – μαϊμού…

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες τακτικές μπορούν να τρομοκρατήσουν και να επιβάλλουν στους μεταλλεργάτες τα θέλω των Βιομηχάνων…

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και την καταστολή θα επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς προστατεύοντας την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη των Βιομηχάνων.

Το ταξικό κίνημα και τη γνώση και τη θέληση έχει για να απαντήσει συλλογικά και οργανωμένα.

Καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους, κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε Συνδικάτο, να καταδικάσει τις πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας, να απομονώσει τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού σε κάθε εργοστάσιο σε κάθε χώρο δουλειάς, να συσπειρωθεί με τις ταξικές δυνάμεις, ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας, για να ξεβρωμίσουν τα Συνδικάτα από τους εργατοπατέρες και τους ανθρώπους των εργοδοτών.

Δ.Α.Σ. ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: