Στα μουλωχτά χωρίς δημοσιογράφους προσπαθεί να στήσει το συνέδριο η συνδικαλιστική μαφία στη Ρόδο

Σε κατάπτυστο αποκλεισμό των ΜΜΕ από τη διαδικασία του συνεδρίου επιχειρεί να προχωρήσει η ηγεσία της ΓΣΕΕ, με το Ριζοσπάστη να ζητά την άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ώστε να μην περάσει η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση των εργατοπατέρων.

Με μεθόδους ομερτά, που επιβεβαιώνουν πλήρως το χαρακτηρισμό της ηγεσίας της ΓΣΕΕ ως συνδικαλιστικής μαφίας, προσπαθούν οι εργατοπατέρες να περάσουν κεκλεισμένων των θυρών τις διαδικασίες – παρωδία του “συνεδρίου” που οργανώνουν σε ένα ακόμα πολυτελές θέρετρο, στη Ρόδο αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με καταγγελίες δημοσιογράφων, το Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ τους ενημέρωσε πως απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε ΜΜΕ στο χώρο, ισχυριζόμενο πως “δεν υπάρχει λόγος δημοσιογραφικής κάλυψης αφού θα γίνουν μόνο αρχαιρεσίες” (!)

Πρωτάκουστα πράγματα δηλαδή, που αποδεικνύουν περίτρανα πως το παρεάκι που λυμαίνεται την ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – Ομάδα Βασιλόπουλου που πρόσκειται στο Σύριζα), θέλει να αποκρύψει από τους εργαζόμενους όλης της χώρας πως ετοιμάζεται να φέρει μαϊμού αντιπροσώπους, εργοδότες και διευθυντάδες (τυριών και αλλαντικών που έλεγε κάποιο από τα ξεκαρδιστικά βιντεάκια) τους που θα ψηφίσουν στο όνομα των εργατών ό,τι επιτάσσουν τα αφεντικά τους. Όλ’ αυτά υπό το στενό κλοιό που έχουν δημιουργήσει οι μπράβοι, ο μόνος κλάδος που πραγματικά μπορεί να ισχυριστεί πως εκπροσωπείται από τη ΓΣΕΕ εκτός από τα ίδια τα αφεντικά.

Κατόπιν αυτοί, ο “Ριζοσπάστης” κατήγγειλε στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ την προσπάθεια δημοσιογραφικού αποκλεισμού, ζητώντας παρέμβαση της Ένωσης για τη διασφάλιση του δικαιώματος στην ενημέρωση. Λίγο μετά, η ΓΣΕΕ απάντησε στο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων πως τα ΜΜΕ θα κληθούν…κατόπιν εορτής, αφότου έχουν γίνει ήδη οι αρχαιρεσίες, σε μια εμφανή προσπάθει να δώσουν εκ των υστέρων νομιμοποίηση στο φεστιβάλ νοθείας που ετοιμάζουν.

Σε ό,τι αφορά την εφημερίδα του ΚΚΕ, όπως διαμήνυσε και στην ΕΣΗΕΑ, δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την αυτονόητη απαίτηση να μην επιτραπεί στη ΓΣΕΕ να επιβάλει τον αποκλεισμό που εξυπηρετεί τα σχέδια της άρχουσας κλίκας της. Η συγκυρία είναι κρίσιμη και οι πάντες κρίνονται από τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι σε διαδικασίες ολοένα και πιο πραξικοπηματικές.

Με πληροφορίες από 902.gr

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: