ΣΕΤΕΠΕ – Βίντεο από την κλαδική απεργία της 9 Νοέμβρη

Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε το ποτάμι που θα τους τσακίσει! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κουρελόχαρτο τον νόμο – έκτρωμα Χατζηδάκη! Όλοι μαζί μπορούμε να επιβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας!

Εκατοντάδες εργαζόμενοι από παρασκευαστήρια, επισιτιστικές αλυσίδες, διανομείς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόροι, ξενοδοχοϋπάλληλοι έδωσαν το δυναμικό τους παρόν συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Τρίτης 9 Νοέμβρη 2021, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς την εργοδοσία και την κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το μέλλον που τους έχουν σχεδιάσει. Ακόμα περισσότεροι ήταν όσοι απέργησαν αλλά δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.

Δείτε βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση:

«Η σημερινή απεργία ήταν μόνο ο πρώτος σταθμός, η πρώτη μάχη! Θα κλιμακώσουμε τη δράση μέχρι τέλους, μέχρι να κατακτήσουμε όλα αυτά που απαιτούμε και για τα οποία παλεύουμε.  Έχουμε ως επόμενο σταθμό, πέρα από όλες τις επιμέρους δράσεις και κινητοποιήσεις που θα βάλει το συνδικάτο και οι επιτροπές του, την 17 Νοέμβρη, στην οποία τα εργατικά σωματεία με πρωτοπόρο και το δικό μας, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, θα δώσουν δυναμικό παρόν για να τιμήσουν τους ήρωες της εργατικής τάξης που πάλεψαν για να νικήσουν τον φασισμό, τη χούντα, την καταπίεση» σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα στην ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων στις Τουριστικές Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής (ολόκληρη στον ακόλουθο σύνδεσμο):

ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής: Η σημερινή απεργία ήταν μόνο ο πρώτος σταθμός, η πρώτη μάχη! (ΦΩΤΟ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: