ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής: Κλιμακώνει τον αγώνα με στάση εργασίας και απεργία στο πλευρό των εργαζομένων της efood

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους συναδέλφους της Efood και να παλέψουν ενάντια σε τέτοιες εξελίξεις και ενάντια στον ίδιο τον  νόμο έκτρωμα Χατζιδάκη που πρέπει και θα μείνει στα χαρτιά!  

Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών ΕΠισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης -Πιερίας – Χαλκιδικής:

Ως συνέχεια των όσων αποφασίσαμε στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 18/09 και κατόπιν της μαζικής συνέλευσης των εργαζομένων της  Efood στην Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε στις 20/9 ανακοινώνουμε τα  εξής: 

  • -Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 22/09, από τις 12:00 το  μεσημέρι μέχρι τις 16:00μμ για τους εργαζόμενους της Efood στον χώρο  ευθύνης του Συνδικάτου. Στα πλαίσια της στάσης εργασίας, θα  πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 12:00μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου  από όπου θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία. 
  • -Την Παρασκευή 24/09 από τις 6:00 το πρωί έως τις 5:59 της επόμενης μέρας, την κήρυξη 24ωρης απεργία για τους εργαζόμενους της Efood στην περιοχή ευθύνης του Συνδικάτου μας. Στα πλαίσια της απεργίας θα  πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 19:00μμ, από όπου θα ξεκινήσει και πάλι μοτοπορεια στους δρόμους της πόλης. 

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας! Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείπει  κανείς! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους συναδέλφους της Efood και να παλέψουν ενάντια σε τέτοιες εξελίξεις και ενάντια στον ίδιο τον  νόμο έκτρωμα Χατζιδάκη που πρέπει και θα μείνει στα χαρτιά!  

Συντονίζουμε την δράση μας με τα σωματεία σε όλη την χώρα, πράγμα που  είναι κόκκινο πανί για την εργοδοσία, γι’ αυτό άλλωστε έχει κινήσει θεούς και  δαίμονες για να αποτρέψει τους εργαζόμενους από το να συσπειρωθούν στα  Συνδικάτα. Κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα τους  περάσει! 

Διεκδικούμε: 

Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις, με άμεση πρόσληψη από την ίδια  της efood και να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου με όλα τα  εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.  

Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά 

Καμία διανομή σε παγωνιά, καύσωνα, καταιγίδα κλπ 

ΣΣΕ με αυξήσεις και όχι ατομικές 

Μηχανάκια, συντήρηση και εξοπλισμός με ευθύνη της εργοδοσίας Χιλιομετρική οριοθέτηση της ακτίνας παράδοσης παραλαβής Υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτες κλπ) και χώροι ανάπαυσης και  προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα.

Το Συνδικάτο μας θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους της εταιρείας και θα  στηρίξει τους αγώνες του μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: