«Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα σούπερ μάρκετ όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί…» – Κατάπτυστη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τη μέρα δράσης των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ

Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν “η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της”, όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Την δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τη μέρα δράσης των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, σχολιάζει η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ:

«Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού λογικά τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους. Τη στιγμή που γίνεται σφαγή δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας η ΓΣΕΕ έχει φτιάξει… πλατφόρμα “ενημέρωσης”! Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν “η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της”, όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Παρουσιάζουμε τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, χωρίς άλλα σχόλια!

“Εμείς με αυτά τα στοιχεία πάμε στο υπουργείο και διεκδικούμε. Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα σούπερ μάρκετ όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί να κάνουμε συγκεντρώσεις”.

Η συγκεκριμένη δήλωση πρέπει να φτάσει σε όλους τους κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα και τις αποθήκες, στους εργαζόμενους στα delivery και στις ταχυμεταφορές, στα τηλεφωνικά κέντρα».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: