Πόδι πήραν από τη Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καραγεωργόπουλος – Βασιλόπουλος και Κυριακούλιας

Ούτε τους αστούς δικαστές δεν κατόρθωσαν να πείσουν οι εργατοπατέρες της ΟΙΥΕ, που είδαν την έξοδο από την προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, μετά τη σωρεία αποδεικτικών στοιχείων για τα όργια παρατυπιών και νοθείας.

Ούτε τα αστικά δικαστήρια δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη δυσωδία των επιφανών εκπροσώπων της συνδικαλιστικής μαφίας, Καραγεωργόπουλου, Βασιλόπουλου και Κυριακούλια (ο τελευταίος, να θυμίσουμε, ήταν εκείνος που ζητούσε και τα ρέστα από το ΠΑΜΕ για την καταγγελία πως η “Μις χαμόγελο” τέως διευθύντρια των My Market σχετιζόταν με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στα σούπερ μάρκετ), που βρέθηκαν εκτός διοίκησης της ΟΙΥΕ με δικαστική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων και την ακρόαση των μαρτύρων, το δικαστήριο έβγαλε σήμερα την οριστική απόφαση για το διορισμό της προσωρινής διοίκησης της ΟΙΥΕ, σύμφωνα με τους συσχετισμούς του 2016, βάσει της οποίας πετιέται έξω από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας η εν λόγω τριανδρία των εργατοπατέρων. Ενδεικτικό είναι το damage control που προσπαθεί να κάνει η παράταξη του Καραγεωργόπουλου στην ανακοίνωσή της, που αναλώνεται σε επιθέσεις κατά του ΠΑΜΕ και παινεύει τους συνδικαλιστές της, αλλά και των άλλων “δημοκρατικών” (λέγε με εργοδοτικών) παρατάξεων για το διορισμό τους, μη λέγοντας λέξη για τις κλωτσιές που έφαγε ο επικεφαλής τους από τη διοίκηση.

Προφανώς η λύση στην άθλια κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να δοθεί μέσα από αποφάσεις αστικών δικαστηρίων και διορισμό διοικήσεων, αλλά μόνο με συνεχή αγώνα ώστε οι εργαζόμενοι με τη μαζική τους οργάνωση να πετάξουν από πάνω τους τα παράσιτα των κυβερνήσεων και της εργοδοσίας. Η σημερινή εξέλιξη απλώς επιβεβαιώνει το μέγεθος της βρωμιάς και της νοθείας όσων παριστάνουν τα θύματα “σταλινικών πρακτικών”, “αποκλεισμών από τραμπούκους του ΠΑΜΕ”, “ταγμάτων εφόδου” και άλλα τέτοια όμορφα.

Ειδικά πάντως για το Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, η πίκρα θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη, αφού το νέο χαστούκι έρχεται ελάχιστες μέρες αφότου είδε να πέφτει στα βράχια ο εναγώνιος προεκλογικός του αγώνας εναντίον του Κώστα Πελετίδη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: