Νέο “Ντουμπάι” στη Φαρκαδόνα – 787 (!) οικοδόμοι εμφανίζονται ως ψηφίσαντες σε εκλογές για το Εργατικό Κέντρο

Ξεχάστε το πασοκικό “Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο”, καθώς με Σύριζα πλέον κάθε κωμόπολη φαίνεται να αποκτά από ένα mall τουλάχιστον.

Κάτι τρέχει στη Φαρκαδόνα, όπου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του τοπικού σωματείου Ξύλου και Οικοδόμων, φέρονται να ψήφισαν 787 οικοδόμοι σε καφενείο του Μεγαλοχωρίου και κατάστημα της Φαρκαδόνας, εκλέγοντας 39 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, ενόψει συνεδρίου ΓΣΕΕ. Ξέραμε ότι ο Τσίπρας έχει οργώσει την Ελλάδα με συνέδρια Περιφερειακής Ανάπτυξης, δε γνωρίζαμε όμως πόσο γρήγορα θα ξεκινούσε ο αναπτυξιακός οργασμός σε κάθε γωνιά της χώρας.

Μπορεί η οικοδομή να μαραζώνει στα χρόνια της κρίσης, όχι όμως και στη Φαρκαδόνα, που φαίνεται να μετατρέπεται σε οικοδομικό Ελντοράντο, καθιστώντας πολύ πιθανή την μετανάστευση ανέργων οικοδόμων και αποφοίτων πολυτεχνικών σχολών από ολόκληρη τη χώρα στη μικρή τρικαλινή κωμόπολη. Η οποία βέβαια πιθανότατα έχει ήδη ξεκινήσει, δικαιολογώντας την παρουσία 787 οικοδόμων σε ένα πληθυσμό λίγων χιλιάδων και στα δύο χωριά.

 

Αν αναρωτιέστε πώς βγαίνουν τόσα χρόνια οι πλειοψηφίες στη ΓΣΕΕ, ο τρόπος με τον οποίο ξεφυτρώνουν Ντουμπάι στη Θεσσαλία δίνει την απάντηση. Αν πάλι αναρωτιέστε ποιος ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά, το παράδειγμα του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, δείχνει τη λύση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: