Κοίτα, οι άλλοι έχουν κινήσει… – Οι διανομείς της Efood συνεχίζουν τον αγώνα με απεργία την Παρασκευή!

Η εργοδοσία δεν απάντησε καν στα αιτήματα των διανομέων της και αυτοί συνεχίζουν – κλιμακώνουν τον αγώνα τους με απεργία την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη!

Πρώτα η Efood μίλησε για λάθος διατύπωση. Μετά πήγε να ρίξει στάχτη στα μάτια, διαδίδοντας πως το πρόβλημα είχε λυθεί εν τη γενέσει του και ήταν απλά μια παρεξήγηση. Μετά είδε ότι οι διανομείς της προχωράν σε κινητοποίηση και κινητοποίησε και αυτή με τη σειρά της τις δυνάμεις της αστυνομίας ως δική της περιφρούρηση. Όταν είδε τη μαζική συμμετοχή – απήχηση της κινητοποίησης των διανομέων, άλλαξε ρότα και δέχτηκε μια αντιπροσωπεία τους, στην οποία όμως δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος της διοίκησης ή άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος, παρά μόνο κάποιοι διοικητικοί υπάλληλοι που είχαν εξουσιοδότηση να μεταφέρουν στη διοίκηση τα αιτήματα των εργαζόμενων -λες και δεν ήταν ήδη γνωστά!

Ακόμα και ο εμπαιγμός έχει ένα όριο! Οι διανομείς της Efood ολοκλήρωσαν τη μοτοπορεία τους, επιστρέφοντας στο Πεδίο του Άρεως από όπου ξεκίνησαν. Έδωσαν διορία στη διοίκηση, η οποία δεν απάντησε καν στα αιτήματά τους. Και αποφασίζουν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, προχωρώντας σε απεργία την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη, καλώντας σε συμμετοχή και συναδέλφους τους από άλλες πλατφόρμες.

Τα δικαιώματα κατακτιούνται με αγώνες στους δρόμους. Και εκεί σήμερα οι εργαζόμενοι έδειξαν μόνο ένα μικρό μέρος της πραγματικής τους δύναμης!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: