Η εκμετάλλευση δεν γνωρίζει πατρίδα, θρησκεία, χρώμα και φυλή – Αφγανοί και Έλληνες εργάτες διαδηλώνουν ενωμένοι στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά με τη δράση του ότι Έλληνες και ξένοι εργάτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόντρα στο ρατσισμό και στην αντιμεταναστευτική πολιτική κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά με τη δράση του ότι Έλληνες και ξένοι εργάτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Αντίθετα, τους ενώνει ο ίδιος βραχνάς, της καταπίεσης, που οξύνεται από το συνεχές χτύπημα των δικαιωμάτων τους, και τους πνίγει η ίδια θηλιά, της εκμετάλλευσης, που σφίγγει ολοένα και περισσότερο όσο αυξάνεται η δίψα των αφεντικών για περισσότερα κέρδη.

Σήμερα Έλληνες και ξένοι εργάτες βρέθηκαν για μια ακόμη φορά δίπλα δίπλα. Αφγανοί και Έλληνες εργάτες  με σύνθημα «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι» διαδηλώνουν σαν μια γροθιά στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στη ΔΕΘ, διατρανώνοντας το μήνυμα ότι η εκμετάλλευση δεν γνωρίζει πατρίδα, θρησκεία, χρώμα και φυλή.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: