Η αλληλεγγύη είναι το δικό μας όπλο – Το ΣΕΘΕΑ μαζεύει τρόφιμα και άλλα είδη για όσους συναδέλφους το έχουν ανάγκη

Από σήμερα Δευτέρα και κάθε μέρα ως την Παρασκευή 6 Νοέμβρη, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, το Σωματείο θα είναι ανοιχτό και θα υποδέχεται συναδέλφους που θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα-Ακρόαμα, σε έναν κλάδο δηλαδή που πλήττεται άμεσα από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει θέατρα, σινεμά και άλλους χώρους διασκέδασης και έχει μείνει αβοήθητος, παίρνει μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για να βοηθήσει τα μέλη του που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης, περνώντας το μήνυμα πως δε μένει κανείς μόνος του στην κρίση.

Από σήμερα Δευτέρα και κάθε μέρα ως την Παρασκευή 6 Νοέμβρη, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, το Σωματείο θα είναι ανοιχτό και θα υποδέχεται συναδέλφους που θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Παράλληλα καλεί κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα να έρθει σε επαφή με το Σωματείο.

Τα γραφεία του είναι στο κέντρο, στην οδό Σαπφούς 10, και τα είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέγονται από την Επιτροπή Αλληλεγγύης του Σωματείου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: