Έξω η συνδικαλιστική μαφία από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ – Προπηλακισμός 70χρονου από εργατοπατέρες

Ψευδή εικόνα για “ρινγκ” στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ που δεν έγινε ποτέ καλλιεργούν η ΕΡΤ και άλλα μέσα, ενώ ο Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ μίλησε για “φασίστες” του ΠΑΜΕ, επιβεβαιώνοντας πλήρως τη γραμμή Παναγόπουλου για εξίσωση με τη Χρυσή Αυγή.

Την εικόνα “ξύλου στη ΓΣΕΕ” και “συνεδρίασης που μετατράπηκε σε ρινγκ” επιχειρούν να παρουσιάσουν η κρατική ΕΡΤ και μια σειρά μέσα που αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ της, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να εξισώσουν το ΠΑΜΕ με τους εργατοπατέρες που θέλουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν επ’ αόριστον το καθεστώς ασυδοσίας στο οποίο είχαν συνηθίσει.

Τελευταίο κρούσμα των αντιλήψεων και πρακτικών τους, η απόπειρα να εισαγάγουν στη διοίκηση τον εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλο, που τη μια παριστάνει την Ιφιγένεια που θυσιάζεται για το καλό της ΓΣΕΕ και την άλλη επιστρέφει δριμύτερος. Το υποτιθέμενο Διοικητικό Συμβούλιο που είχε εξαγγείλει η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν έγινε ποτέ, αφού ούτε λόγος σε μέλη της Διοίκησης δόθηκε, ούτε ελήφθη κάποια απόφαση. Το μόνο που έγινε ήταν η ανάγνωση ενός κουρελόχαρτου και ένα σόου για τα μίντια. Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ:

Μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει, εργοδότης που συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα στις επιχειρήσεις: Fortuna gaming, φορτούνα εκπαιδευτική ΙΚΕ, Goodmorning, Lokats investments LTD.

Δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο!

Δεν έγινε συνεδρίαση! Δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της Διοίκησης!

Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση!

Η συνδικαλιστική μαφία αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις!

Να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτίριο! Δεν τους ανήκει!

Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!

Όσο για το “ρινγκ” στο οποίο υποτίθεται πως μετατράπηκε η αίθουσα, το ίδιο το βίντεο της ΕΡΤ δείχνει την πραγματικότητα, δηλαδή κάποιες εντάσεις, σπρωξίματα και τραβήγματα και σίγουρα όχι το άγριο ξύλο που αφήνουν με τέτοια σχόλια να εννοηθεί πως έπεσε.

Στον αντίποδα μάλιστα όσων ψευδώς ισχυρίζονται, ο Δήμος Κουμπούρης κατήγγειλε τον προπηλακισμό 70χρονου από μέλη της πλειοψηφίας.

Αυτό δεν εμπόδισε φυσικά τον Νίκο Κιουτσούκη, πρόεδρο της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, να καταγγείλει σε ραδιοφωνικό σταθμό ως “φασίστες” τα μέλη του ΠΑΜΕ, αποδεικνύοντας πως όσα δήλωνε προχθές ο Παναγόπουλος για ομοιότητες ΠΑΜΕ – Χρυσής Αυγής δεν ήταν κάτι “που αλλιώς εννοούσε”, όπως είχε ισχυριστεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ όταν του έγινε παρατήρηση για τα όσα εξωφρενικά ισχυρίστηκε. Πλέον τη γραμμή αυτή την εξειδίκευσαν και την έκαναν λιανά, χωρίς φιοριτούρες, αποδεικνύοντας πως αποτελεί συνειδητή προπαγανδιστική τακτική των εργατοπατέρων πράσινης και γαλάζιας απόχρωσης.

Η λάσπη τους δε θα περάσει, όση βοήθεια κι αν έχουν από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Το ταξικό εργατικό κίνημα δίνει όλες του τις δυνάμεις ώστε τα συνδικάτα να ξαναγίνουν όλα των εργατών κι όχι των εργοδοτών και δε θα υποχωρήσει, όσες απειλές και βία κι αν επιστρατευτούν εναντίον του.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: