“Δεν είναι μακριά εδώ η θάλασσα” – Ένας βασιλικός ψευτονταής εργατοπατέρας απειλεί το ΠΑΜΕ

Για ξαναπείτε λίγο για “δημοκρατικές διαδικασίες” και το συνέδριο της ΓΣΕΕ, να δούμε ποιον θα πείσετε…

Πρώτο δεδομένο: ο εργατοπατέρας Μάρκος Βουτσίνος από το ΕΚ Κυκλάδων απειλεί το ΠΑΜΕ πως “το λιμάνι είναι βαθύ”, αν τα μέλη του επιχειρήσουν να παρέμβουν στο Συνέδριο του τοπικού Εργατικού Κέντρου, όπως έκαναν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, σε Ρόδο και Καλαμάτα. “Αν έχουν τα κότσια, ας έρθουν. Τους περιμένουμε…”. Υπόψη πως είναι από αυτούς τους εργατοπατέρες, που κατηγορούν το ΠΑΜΕ και τη ΔΑΣ για τραμπουκισμούς και απειλές, κρίνοντας μάλλον εξ ιδίων τα αλλότρια.

Στο ενδιάμεσο προσφέρει άφθονο γέλιο λέγοντας πως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έστειλαν ενισχύσεις στη Ρόδο για να τους προστατέψουν -σε ένα ξενοδοχείο φρούριο- και πως η κυβέρνηση και το ΠΑΜΕ θέλουν να χτυπήσουν για τους δικούς τους λόγους τα συνδικάτα -δηλαδή τη ΓΣΕΕ: η κυβέρνηση για να περάσει τα αντεργατικά της μέτρα χωρίς αντίδραση (από τη ΓΣΕΕ) και το ΠΑΜΕ γιατί χάνει ψήφους και δεν το ευνοούν οι συσχετισμοί -πχ με τη μηδενική του απήχηση στους 787 οικοδόμους της Φαρκαδόνας.

Το τοπικό μέσο δίνει κι αυτό το δικό του ρεσιτάλ αντικειμενικής δημοσιογραφίας, λέγοντας πως ο Βουτσίνος κατηγορεί το ΠΑΜΕ, τα ΚΝΑΤ και την ηγεσία του ΚΚΕ, θεωρώντας ίσως πως πρόκειται για ονομασίες διαφορετικών μαζικών φορέων -ποιος ξέρει…

Δεύτερο δεδομένο: ο Βουτσίνος αποδεικνύει τις δημοκρατικές του ευαισθησίες για ένα καλύτερο αύριο, που το ατενίζει με ένα καθαρό, ταξικό βλέμμα, καθώς φωτογραφίζεται με μερικά τυχαία ιστορικά σύμβολα του μαύρου χτες: τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ και την Άννα Μαρία.

Γιάνκα χορεύει και ο εργατοπατέρας…

Τρίτο δεδομένο: ο Κιουτσούκης της ΔΑΚΕ, από τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ που δρα πλέον ενιαία, χωρίς παρατάξεις και χρώματα, με μοναδική συγκολλητική ουσία το αντι-ΠΑΜΕ μέτωπο, ποστάρει ενθουσιασμένος την ανάρτηση. Φυσικά είναι και αυτός μεταξύ αυτών -των εργατοπατέρων- που φωνάζουν για απειλές και τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια…

Συμπέρασμα: πείτε λίγο για “δημοκρατικές διαδικασίες” στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, για να δούμε κάτι…

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Δ.Σ. που μας υπέδειξε το σχετικό υλικό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: