Χωρίς ντροπή! – Εργατοπατέρας καλεί την αστυνομία να κόψει πρόστιμα σε μέλη του ΠΑΜΕ!

Ο εργατοπατέρας Ψαρομπάς απογοητεύτηκε γιατί δεν κόπηκαν πρόστιμα στα μέλη του ΠΑΜΕ που μοίραζαν απλώς προκηρύξεις στο Εργατικό Κέντρο, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως το κράτος φοβάται το ΚΚΕ…

Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι οι εργατοπατέρες είναι το καλύτερο στήριγμα των αφεντικών. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν πως η πρεμούρα τους για το ΠΑΜΕ είναι τόση που θα έφταναν στο σημείο να γίνουν σπιούνοι-βοηθοί της αστυνομίας και θα την καλούσαν να λάβει μέτρα εις βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Ο,τι έκανε δηλαδή ο Τάσος Ψαρομπάς από τη διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων που έδειξε στην πράξη τον κατήφορο της συνδικαλιστικής μαφίας και το μίσος του για τα μέλη του ΠΑΜΕ, επειδή μοίραζαν προκηρύξεις στον χώρο του Εργατικού Κέντρου…

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της.

Στελέχη του ΠΑΜΕ και της επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό, με συνεργεία των δυο – τριών ατόμων και με ολιγόωρες βάρδιες, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και ενημερώνουν τους εργαζόμενους του κλάδου, με αφορμή το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί ότι είναι η περίοδος που το Σωματείο δέχεται αιτήσεις επαναπρόσληψης, αλλά και ότι επικρατεί μπέρδεμα και αγωνία για το τι πρόκειται να γίνει με τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Αυτό φαίνεται ενοχλεί ιδιαίτερα την ηγεσία του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και του ΕΚΡ. Έτσι, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, Τάσος Ψαρομπάς, εκλεγμένος με την παράταξη Σταμούλη, δηλαδή ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, κάλεσε την αστυνομία ζητώντας να επιβληθούν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Πράγματι η αστυνομία ήρθε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, αναζητώντας τον …καταγγέλλοντα και στη συνέχεια έκανε έλεγχο στα στελέχη του ΠΑΜΕ.

Ξέρουμε ότι δεν αισθάνονται ντροπή. Ωστόσο ο κατήφορός τους πραγματικά δεν έχει πάτο και όποιες υγιείς δυνάμεις υπάρχουν ανάμεσά τους πρέπει όχι μόνο να διαχωρίσουν τη θέση τους αλλά να καταδικάσουν κατηγορηματικά τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα που είναι εντελώς ξένα με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και τις αρχές του.

Σε κάθε περίπτωση γελιούνται αν νομίζουν με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα βάλουν εμπόδια στην επαφή μας με τους εργαζόμενους του κλάδου.

Ρόδος, 1 Δεκεμβρίου 2020

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

Μπορείτε να δείτε επίσης ως τεκμήριο, την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του ο συγκεκριμένος εργατοπατέρας, λέγοντας πως το κράτος φοβάται το ΚΚΕ και δεν του κόβει πρόστιμα…

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ο Ψαρομπάς δείχνει το ποιόν του και τις ιδέες του, όπως μπορεί να δει κανείς με μια απλή ματιά στο προφίλ του -ακολουθεί ένα μικρό δείγμα.

 

Είναι όμως η πρώτη φορά που φτάνει στο σημείο να συνταχθεί ανοιχτά στο πλευρό των δυνάμεων καταστολής με μεθόδους τελείως ξένες προς το συνδικαλιστικό κίνημα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: