Χλευάζει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση – Κατήφορος χωρίς τέλος για εργατοπατέρα της Ρόδου

“Το λιγότερο που έχει να κάνει η διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένο”.

Την ανάρτησή του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσου Ψαρομπά, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο οποίος χλευάζει χρησιμοποιώντας, κυριολεκτικά με εμετικές και αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό καταγγέλλουν μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

«Το λιγότερο που έχει να κάνει η διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου», σημειώνουν και προσθέτουν:

«Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε.

Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Μιχάλης Τσουρούτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο «Miramare» και η Τσαμπίκα Παττελάκη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο «Sheraton».

Πηγή: 902.gr

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ντροπή! – Εργατοπατέρας καλεί την αστυνομία να κόψει πρόστιμα σε μέλη του ΠΑΜΕ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: