Έπαθαν Τζήμερο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο – Έσκισαν αφίσες την ώρα της συγκέντρωσης του ΚΚΕ

Κατόπιν αυτού μένει μόνο να τους καλέσει σε challenge ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, για να μη χάσει το θρόνο του ως νούμερο ένα καταστροφέας κομμουνιστικών αφισών στην Ελλάδα

Από την ίδια αλλεργία που πάσχει το γνωστό φασιστοειδές φαίνεται πως “υποφέρουν” και μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, που προφανώς δεν άντεξαν στη θέα των αφισών του ΚΚΕ στην πόλη. Έτσι λοιπόν, μιμούμενοι τις δόξες του Τζήμερου, έβγαλαν συνεργείο, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, για να καταστρέψουν τις αφίσες του. Κατόπιν αυτού μένει μόνο να τους καλέσει σε challenge ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, για να μη χάσει το θρόνο του ως νούμερο ένα καταστροφέας κομμουνιστικών αφισών στην Ελλάδα.

Τα κατορθώματα των Συριζαίων στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, δεν έμεινα φυσικά ασχολίαστα από ΤΕ του κόμματος, που σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην παραλία του Βόλου, την ώρα που εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ παρακολουθούσαν την εκδήλωση, συνεργείο με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχωρούσε στην καταστροφή των προεκλογικών αφισών στους δρόμους του Βόλου.

Πρόκειται για μια ξεδιάντροπη και ταυτόχρονα προκλητική ενέργεια. Μέσα στον πανικό τους για τις βουλευτικές καρέκλες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αποκαλύπτουν ότι τους ενοχλεί το ΚΚΕ, η καθαρή θέση και στάση του. Προφανώς επειδή τους χαλάει τη σούπα της κοροϊδίας και των αυταπατών, ιδιαίτερα σε αριστερές και προοδευτικές οικογένειες, τους αποκαλύπτει στο λαό, επειδή στέκεται με συνέπεια απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική τους, όπως έκανε και με τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις, όπως θα κάνει και με την επόμενη».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: