Επανακαταμέτρηση για να βρει την ψήφο του ζητάει ο Κασιδιάρης

Η επιχείρηση ντάματζ κοντρόλ είναι σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που ο αρχηγός της συμμορίας απειλεί με “επιστροφή” των μαχαιροβγαλτών του στους δρόμους.

Ζαλισμένοι από τη χθεσινή φάπα που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, οι χρυσαυγίτες προσπαθούν να ανασυνταχθούν, ενώ τα εσωτερικά φαγώματα, έντονα από την προεκλογική περίοδο, συνεχίζονται προς το παρόν στο παρασκήνιο. Ο θεωρούμενος ως υπ’αριθμόν 2 στη συμμορία Ηλίας Κασιδιάρης έλαμψε δια της απουσίας του στο βίντεο – μήνυμα του αρχηγού Μιχαλολιάκου, εκφράζοντας έτσι σιωπηλά την αποστασιοποίησή του – για να το θέσουμε κομψά – από την ηγεσία της ΧΑ.

Σε μια κίνηση που πιθανότατα στοχεύει στην τόνωση του δικού του ηγετικού προφίλ, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε για λογαριασμό του κόμματος την πρόθεση της εγκληματικής οργάνωσης να υπάρξει επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την επικράτεια.

Εγχείρημα αρκετά δύσκολο, αφού θα προϋπέθετε και την ύπαρξη ικανού αριθμού φασιστών να ξέρουν να μετράνε. Οι οποίοι ταυτόχρονα θα έπρεπε να μετράνε και τους σφυγμούς των συναγωνιστών τους, μην τυχόν και λιποθυμήσουν. Από την άλλη, ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος για να βρούνε την ψήφο τους μέσα στο μαύρο που τους έριξε ο κόσμος.

Υπάρχουν βέβαια κι άλλα υψηλόβαθμα στελέχη που έχουν αποδεχτεί την ήττα τους, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να ζουν και το όνειρό τους. Όπως ο Ηλίας Παναγιώταρος, που στα σόσιαλ συστήνεται πλέον ως “παρ’ολίγον βουλευτής νοτίου τομέα Αθηνών” και μην κάνετε αστειάκια για ολίγον έγκυους.

Μπορεί τα καμώματα των ηττημένων ναζί να βγάζουν γέλιο, καθόλου για γέλια δεν είναι όμως όσα “υποσχέθηκε” ο αρχηγός τους στο μήνυμά του, δηλαδή “επιστροφή στους δρόμους” και πάλη “κατά του μπολσεβικισμού και του άκρατου καπιταλισμού”, φρασεολογία παρμένη επί λέξει από το πρόγραμμα των Γερμανών ιδεολογικών προγόνων τους, όπως και το “Ζήτω η Νίκη” (Sieg Heil) με το οποίο έκλεισε το ευχαριστήριό του ο Μιχαλολιάκος. Το πληγωμένο θηρίο μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνο και απρόβλεπτο, γι’ αυτό κανένας εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, μέχρι να ξενυχιαστεί και ξεδοντιαστεί εντελώς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: