“Έχω διαβάσει και Μαρξ και Λένιν, έχω πουλήσει και τα Άπαντα από την εκπομπή μου!” – Στον δρόμο που χάραξε η Παπαγγελή ο Άδωνις…

Ο Άδωνις έχει μελετήσει Μαρξ και Λένιν, έχει πουλήσει τα Άπαντα από την εκπομπή του και είναι στέλεχος μιας κυβέρνησης που δίνει τα πάντα για τον εργαζόμενο και δουλεύει υπερβολικά για αυτό,. Έτσι λέει ο ίδιος, τουλάχιστον. Τι, δεν τον πιστεύετε;

Μετά την Παπαγγελή -που αποδόμησε τον μαρξισμό στην εφηβεία της- ήρθε η σειρά του Άδωνη Γεωργιάδη.
Μετά το “έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα”, το “έχω διαβάσει Μαρξ και Λένιν, τα πάντα”. Ου μην και τα άπαντα.

Και δεν είναι μόνο πως τα έχει διαβάσει. Τα έχει πουλήσει κιόλας στους πελάτες της εκπομπής του που τα λιγουρεύονταν, γιατί ο καλός ο επιχειρηματίας όλα τα αλέθει και τα πουλάει. Ακόμα και το σκοινί με το οποίο θα τον κρεμάσουν, που λέει ο λόγος.

Και μπορεί να μην έχει πουλήσει Οδηγητή στο Μετρό (σε αντίθεση με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που πουλούσε κάποτε την Αυγή), είναι όμως στέλεχος μιας κυβέρνησης που διοχετεύει όλη της τη μέριμνα στον εργαζόμενο. Που δουλεύει υπερβολικά υπέρ του εργαζόμενου. Και μειώνει την ανεργία εν μέσω πανδημίας.

Τάδε έφη ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στη συχνότητα του ΣΚΑΪ (πού αλλού;).

Ο οποίος διάβασε (και πούλησε, μην το ξεχνάμε) τα Άπαντα και αυτό που κατάλαβε από τον ορισμό του Λένιν για την επαναστατική κατάσταση είναι ότι “η κανονικότητα δεν ευνοεί την Αριστερά…”.

Ένας από τους δημοσιογράφους του πάνελ (όχι από τους κεντρικούς παρουσιαστές, προφανώς) σχολίασε ότι με τόσα διαβάσματα, ο Άδωνις θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχει και η πάλη των τάξεων, σε αντίθεση με το νομοσχέδιο για τη “διευθέτηση” που καταργεί το οκτάωρο και την κυβέρνηση που δε βλέπει επιχειρηματίες και εργαζόμενους, αλλά καλούς και κακούς ανθρώπους, που εφόσον είναι καλοί, μπορούν να έρθουν εύκολα σε συνεννόηση μεταξύ τους.

Και τότε άρχισε ο Άδωνις να εξυμνεί τον φιλεργατικό χαρακτήρα της κυβέρνησης και τα φοβερά πεπραγμένα της.

Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο από τη σημερινή του εμφάνιση, καθώς και τα επίμαχα αποσπάσματα (όπως τα αλιεύσαμε από το Τουίτερ).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: