Θετικό στον κορονοϊό το ζεύγος Τραμπ – Karma is a bitch

Μήπως δεν είχαν πάρει τη χλωρίνη τους;

O ιός μπορεί να μην κάνει διακρίσεις, κατά μια διαβολική σύμπτωση ωστόσο, φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε πολιτικούς ηγέτες που αμφισβήτησαν τη σοβαρότητά του. Μετά τον Μπόρις Τζόνσον (ο οποίος μετά τη “χαλαρή” αρχική στάση του έκανε στροφή 180 μοιρών) και το Ζαΐρ Μπολσονάρου, που είδε την ανάρρωσή του από την ασθένεια ως παραπέρα “απόδειξη” της ορθότητας των ουσιαστικά μηδενικών μέτρων της κυβέρνησής του έναντι της πανδημίας, σειρά είχε ο πλέον προβεβλημένος αμφισβητίας της πανδημίας παγκοσμίως, που δεν είναι άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που είχε ήδη μπει σε καραντίνα μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα από το στενό του επιτελείο, ανακοίνωσε μέσω τουίτερ, πως ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια είχαν θετικό τεστ και ξεκινούν άμεσα την καραντίνα και την ανάρρωσή τους, διαβεβαιώνοντας τους οπαδούς του πως “Θα το περάσουμε αυτό μαζί!”.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στην αρχή της πανδημίας μιλούσε για “νέα απάτη (hoax) των Δημοκρατικών” και στα πλαίσια της αντιπαράθεσης ΗΠΑ – Κίνας ισχυριζόταν όταν ήταν “η γρίπη της Ουχάν”, που “θα εξαφανιστεί σαν από θαύμα τον Απρίλη” λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών. Μόλις τρεις μέρες πριν, στο πρώτο του ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ υπερασπιζόταν τις μεγάλες συγκεντρώσεις οπαδών του μέσα στο Σεπτέμβρη, λέγοντας πως “δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ως τώρα”, επικαλούμενος πως γίνονταν σε εξωτερικό χώρο. Ο ίδιος είχε κάνει μια σειρά ταξίδια πριν εντοπιστεί θετικός, το τελευταίο μόλις χθες σε εκδήλωση συλλογής χρημάτων για την εκστρατεία του στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: