Γυναίκα πυροβολήθηκε τέσσερις φορές επειδή αφαίρεσε τη ναζιστική σημαία του γείτονά της στην Οκλαχόμα

Σοκαρισμένοι φέρονται να είναι οι γείτονες του δράστη, παρότι είχαν δει επανειλημμένα τις σημαίες στην αυλή και τον ίδιο με στολή των Ες-Ες.

Δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά του στο Γκάρφιλντ της Οκλαχόμα ο Alexandre Feaster, τουλάχιστον σύμφωνα με γείτονές του που ισχυρίστηκαν πως “δεν είχαν υπάρξει προβλήματα” μαζί του και “ήταν μοναχικός άνθρωπος”, αλλά το μόνο που “προκαλούσε ανησυχία” ήταν ότι είχε ναζιστικές σημαίες στην αυλή του, ενώ κάποιες φορές ντυνόταν με στολή Ες-Ες και περιβραχιόνιο με τη σβάστικα, όπως κάθε μερακλής χομπίστας δηλαδή.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο έπεσαν από τα σύννεφα οι ανυποψίαστοι γείτονες στο άκουσμα της είδησης πως ο φιλήσυχος γείτονάς τους πυροβόλησε τέσσερις φορές μια 26χρονη γυναίκα, επειδή τόλμησε να αφαιρέσει μια από τις δυο ναζιστικές σημαίες που ανέμιζαν στην αυλή του. Η κοπέλα βρισκόταν σε πάρτι στην περιοχή, κι όταν πήρε μαζί της τη σημαία, ο Feaster την πυροβόλησε πισώπλατα με το ημιαυτόματο όπλο του, καθώς εκείνη έτρεχε να ξεφύγει.

Λίγο αργότερα, τη βρήκαν οι αστυνομικές αρχές με τέσσερα τραύματα πεσμένη σε χαντάκι, μετά από κλήση περιοίκου νωρίς το πρωί της Κυριακής. Αν και αρχικά κυκλοφόρησαν φήμες ότι το θύμα προσπάθησε να κλέψει τη σημαία στα πλαίσια στοιχήματος, αργότερα ο τοπικός σερίφης έκανε λόγο για “αντιφατικές πληροφορίες” σχετικά με τα κίνητρα της πράξης της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει εκτός κινδύνου.

Ο Feaster, που κατά τους γείτονές του έχει χάσει και στο παρελθόν της αγαπημένες του σημαίες από ανθρώπους που δεν κατανοούν το ιστοριοδιφικό του πάθος, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες της επίθεσης, της βλάβης με θανατηφόρο όπλο και του πυροβολισμού με ανθρωποκτόνο πρόθεση. Η εμφάνισή του στο δικαστήριο έχει οριστεί για τις 9 του μήνα.

Με πληροφορίες από bbc.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: