Έτσι ορμάει ο ιμπεριαλισμός – Μοντέλο νατοϊκός διαφημίζει άσκηση της συμμαχίας των φονιάδων

Παπαθεμέλη-Παπαθεμελή, απόψει ένας ναύτης στο κορμί μου ασελγεί…

ΝΑΤΟ είναι το νέο σέξι σκέφτηκαν οι επικοινωνιακοί επιτελείς της βορειοατλαντικής συμμαχίας, οι οποίοι προμοτάρουν τη μεγαλύτερη άσκηση των τελευταίων 16 ετών “Trident Juncture”, κυκλοφορώντας βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το παρτ-τάιμ μοντέλο Λάσσε Λόκεν Μάτμπεργκ, υπολοχαγός του βασιλικού ναυτικού της νορβηγίας και αθλητικός αξιωματικός του Κοινού Κέντρου Πολέμου στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας.

Ο πρώην σεφ και νυν αξιωματικός και μοντέλο, προφανώς επιλέχθηκε τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και για τα μακριά του μαλλιά (τα οποία στη Νορβηγία επιτρέπονται αρκεί σε ώρα υπηρεσίας να είναι πιασμένα) δίνοντας και την απαραίτητη “αντισυμβατική” εσάνς για να έχει ακόμα μεγαλύτερη πέραση στη νεολαία. Το βίντεο μάλιστα κλείνει με την υπόσχεση “μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα”. Η’ αλλιώς, “αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό σου από το ΝΑΤΟ, απόλαυσε τον”.

Η προπαγανδιστική εκστρατεία συνεχίζεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του νεαρού αξιωματικού, ο οποίος δεν παραλείπει φυσικά να μας ενημερώσει για την 70χρονη προσφορά του ΝΑΤΟ στην ειρήνη και ότι “νομίζει ότι είναι σπουδαίο που μπορούμε να συναντηθούμε και να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να γνωριστούμε καλύτερα”. Του νόου αζ μπέτερ, που έλεγε και η Νόρα Βαλσάμη σε μια παλιά ελληνική ταινία. Εκτός από ωραίος είναι και…μετριόφρων, καθώς δηλώνει πως “είναι ένας πρεσβευτής ανάμεσα σε άλλους 50.000”, εννοώντας του στρατιώτες που συμμετέχουν στην επιχείρηση, ανάμεσά τους και Έλληνες βέβαια. Στόχος της άσκησης να ανταποκριθούν οι χώρες του ΝΑΤΟ σε “εχθρική εισβολή” επί συμμαχικού εδάφους.

Τουλάχιστον αν ξεσπάσει πόλεμος, έχει άλλη χάρη να ξέρεις πως ο φονιάς σου είναι ξανθός και γυμνασμένος.  Κρίμα να μην υπάρχουν ΜΚΔ επί ναζί, να χορτάσει το μάτι μας άριους μορφονιούς. Στον επόμενο τόνο, περιμένουμε και το ημίγυμνο ημερολόγιο του 2019 με τους πιο σέξι αξιωματικούς της συμμαχίας, στα πρότυπα άλλων επαγγελματικών κλάδων, πχ των πυροσβεστών της Αυστραλίας πριν λίγο διάστημα.  Και για να παραφράσουμε κι ένα παλιό χαζοχαρούμενη σύνθημα των ρηγάδων στους κνίτες: Εκτός από τον ιμπεριαλισμό, υπάρχει και η ξετσιπωσιά.

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: