Εικόνες φρίκης στη Χιλή: Τεθωρακισμένα συνθλίβουν διαδηλωτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς μαίνεται το όργιο κρατικής καταστολής στη Χιλή μια ακόμα εικόνα φρίκης έρχεται να προστεθεί στις πολλές που έχει καταγράψει ο φακός.

Καθώς μαίνεται το όργιο κρατικής καταστολής στη Χιλή, μια ακόμα εικόνα φρίκης έρχεται να προστεθεί στις πολλές που έχει καταγράψει ο φακός.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η κάμερα κατέγραψε διαδηλωτή να συνθλίβεται ανάμεσα σε δυο τεθωρακισμένα οχήματα των δυνάμεων καταστολής. Το τραγικό αυτό περιστατικό, ενδεικτικό της δολοφονικής αγριότητας με την οποία η αντιδραστική κυβέρνηση Πινιέρο χτυπά τους χιλιάδες διαδηλωτές που διεκδικούν εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα, έλαβε χώρα σε διαδήλωση στην Πλατεία Αξιοπρέπειας, στο Σαντιάγκο πρωτεύουσα της Χιλής.

Στις απίστευτα σκληρές εικόνες φαίνεται τεθωρακισμένο όχημα να επιτίθεται και να χτυπά διαδηλωτή παρασέρνοντας τον πάνω σε άλλο διερχόμενο επίσης τεθωρακισμένο. Ο διαδηλωτής φαίνεται προς στιγμή να εγκλωβίζεται ανάμεσα στα δυο οχήματα, ενώ αυτό που τον παρέσυρε αρχικά, στη συνέχεια ακολουθεί τρελή πορεία ανάμεσα στο οργισμένο πλήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τα social media, ο διαδηλωτής διέφυγε τον κίνδυνο, όμως έχει ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα μετά το περιστατικό.

Με πληροφορίες από reader.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: