Ευχαριστούμε Κούβα για το παράδειγμά σου! – Νέοι του ΚΚ Εργαζομένων της Ισπανίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο εμπάργκο (VIDEO)

Νέοι κομμουνιστές ζητούν από την ισπανική κυβέρνηση να καταδικάσει το εμπάργκο στο νησί της επανάστασης,εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της για τη μεγάλη προσφορά του κουβανικού λαού στη μάχη κατά της πανδημίας.

“Η αλληλεγγύη είναι η τρυφερότητα των λαών” είναι μια από τις ρήσεις του Τσε που εμφανίζονται στη νέα διαδικτυακή καμπάνια του ΚΚ των Εργαζομένων της Ισπανίας, με το σύνθημα “Ευχαριστούμε Κούβα για το παράδειγμά σου” και βασικό αίτημα να καταδικάσει η ισπανική κυβέρνηση το απάνθρωπο και εγκληματικό εμπάργκο των ΗΠΑ ενάντια στο νησί της επανάστασης.

Σε μια σειρά βίντεο, νέοι από την Ανδαλουσία και τη Μάλαγα -ο ένας εκ των οποίων είναι μάλιστα ο ίδιος υγειονομικός-, εκφράζουν το θαυμασμό και την αλληλεγγύη τους στην Κούβα, όπως και τη συμπαράστασή τους στον κουβανικό λαό που περνάει δύσκολες στιγμές λόγω του εμπάργκο, την ώρα που η Ισπανία υποφέρει από την καπιταλιστική διαχείριση της πανδημίας. Μεταξύ άλλων, σημειώνουν επίσης την ευγνωμοσύνη τους για τους Κουβανούς γιατρούς που δίνουν βοήθεια σε άλλες χώρες. Τέλος δίνουν την υπόσχεση πως “υπό το φως του παραδείγματός σας, συνεχίζουμε να παλεύουμε για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στη χώρα μας”.

Οι Ισπανομαθείς μπορούν να δουν όλο το νήμα της παρακάτω ανάρτησης στο Τουίτερ και να ακούσουν τα μηνύματα των τριών νέων Ισπανών.

https://twitter.com/_PCTE_/status/1262434297698492420

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: