Αρχηγός αστυνομίας του Χιούστον προς Τραμπ – “Αν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις, κράτα το στόμα σου κλειστό” (VIDEO)

Κατηγόρησε επίσης τον Τραμπ ότι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή εικοσάρηδων ανδρών και γυναικών, ενώ απέρριψε και τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι χρειάζεται περισσότερη επιβολή προς τους διαδηλωτές.

Λάβρος εμφανίστηκε κατά του προέδρου Τραμπ ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον στο Τέξας, Αρτ Αβεσέντο, σε παρέμβασή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Κληθείς να σχολιάσει τις προτροπές του προέδρου Τραμπ στους “αδύναμους” κυβερνήτες να φερθούν πιο βίαια απέναντι στους διαδηλωτές, ο Αβεσέντο δε μάσησε τα λόγια του: “Αφήστε με να πω αυτό στον πρόεδρο των ΗΠΑ, εκ μέρους των αρχηγών της αστυνομίας αυτής της χώρας: Παρακαλώ, αν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις, κράτα το στόμα σου κλειστό”.

Κατηγόρησε επίσης τον Τραμπ ότι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή εικοσάρηδων ανδρών και γυναικών, ενώ απέρριψε και τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι χρειάζεται περισσότερη επιβολή προς τους διαδηλωτές. “Δεν είναι Χόλιγουντ” σημείωσε με νόημα ο αξιωματικός, υπονοώντας τη θητεία Τραμπ σε ριάλιτι με σελέμπριτι στο παρελθόν.

“Το θέμα δεν είναι η επιβολή. Το θέμα είναι να κερδίσεις την καρδιά και το μυαλό. Κι ας είμαστε σαφείς, δε θέλουμε να συγχέουμε την ευγένεια με την αδυναμία. Δε θέλουμε την άγνοια να καταστρέψει όσο καταφέραμε να κάνουμε για να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα” πρόσθεσε ο Αβεσέντο.

Κάλεσε επίσης τους διαδηλωτές να συνεχίσουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, ομολογώντας ότι το θέμα δεν είναι μόνο η κακή κι εγκληματική αστυνόμευση, αλλά γενικά η κοινωνία, τα θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: