Δ. Κουτσούμπας: “Αφήστε ήσυχο το Λένιν και το ΔΣΕ, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, και μην αρλουμπολογείτε…”

Για την αυτοδιάθεση από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα με στόχο τη σοσιαλιστική επανάσταση μιλούσε κι έγραφε ο Λένιν και όχι για την αυτοδιάθεση εντός του ΝΑΤΟ, όπως λέτε εσείς

Όταν η ΝΑΤΟϊκή Αριστερά πιάνει στο στόμα της το Λένιν (περί αυτοδιάθεσης των εθνών) και τους Σλαβομακεδόνες μαχητές του ΔΣΕ που πολέμησαν με το όπλο στο χέρι ενάντια στον ιμπεριαλισμό και όχι για μια Νατοϊκή πατρίδα, η πρόκληση είναι χοντροκομμένη για να μείνει αναπάντητη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σημείο όπου ο Κουτσούμπας απαντάει στον -απόντα ως συνήθως όταν μιλάει το ΚΚΕ- πρωθυπουργό για το οπορτουνιστικό λιβάνισμα του Λένιν και των κλασικών και πώς πραγματικά έβλεπε ο μπολσεβίκος ηγέτης το εθνικό ζήτημα: Για την αυτοδιάθεση από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα με στόχο τη σοσιαλιστική επανάσταση μιλούσε κι έγραφε ο Λένιν και όχι για την αυτοδιάθεση εντός του ΝΑΤΟ, όπως λέτε εσείς…

Σε άλλο σημείο απάντησε στην προκλητική αναφορά στη Μίρκα Γκίνοβα (Ειρήνη Γκίνη), την ηρωική κομμουνίστρια δασκάλα που την έστειλε στο απόσπασμα το αστικό ελληνικό κράτος για τις ιδέες της με όπλα που έγραφαν πάνω made in USA (αυτούς που προσκυνάει τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα), αλλά και σε άλλες κυβερνητικές φανφάρες με αναφορές στο ΕΑΜ.

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει! Τρίζουν τα κόκαλα χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών. Το ΕΑΜ έγραψε ηρωικές σελίδες, γιατί ο αιμοδότης του, το ΚΚΕ, δεν υποτάχθηκε στον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων, δεν ακολούθησε τις Σειρήνες της αναγκαίας προσαρμογής».

Για να προσθέσει κάτι που είχε τονίσει και στην ομιλία του νωρίτερα στην αντι-ιμπεριαλιστική συγκεντρωση του ΚΚΕ: «…αφήστε στην άκρη την ηρωική ιστορία του λαού μας και τους τιμημένους νεκρούς μας (…) Ποτέ η σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, δε θα σταθεί δίπλα στη σημαία του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ».

Όσο για τους “Γκοτζαμάνηδες του διαδικτύου” και την προβοκάτσια για συμμετοχή του ΚΚΕ σε εθνικιστικά συλλαλητήρια, απηύθυνε στον πρωθυπουργό το ρητορικό ερώτημα:

“Καταδικάζετε συγκεκριμένα το διευθυντή του Γραφείου Τύπου σας, που ανήμερα των εθνικιστικών συλλαλητηρίων διέδιδε αυτές τις βρωμιές; Καρτερό τον λένε… Δεν είστε τόσο μικρός κ. Τσίπρα. Αν κάποιοι συμμετείχαν σε εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το κόμμα σας”

Και έκλεισε μια προειδοποίηση: “Κύριε Τσίπρα είστε Γεωπολιτικός Μεντεσές. Προσέξτε όμως, γιατί τους Μεντεσέδες όταν σκουριάζουν τους πετάνε στα σκουπίδια. Εκεί θα καταλήξετε κι εσείς”…

Δείτε όλη την ομιλία στο βίντεο που ανέβασε το πόρταλ του 902.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: