“Αν δε θες εμάς, ψήφισε ΔΑΠ. Αλλά όχι την ΚΝΕ!” – Όλη η ΔΑΠΑΣΠ σε ένα ηχητικό

“Αν βγει η ΚΝΕ, θα έχουμε πρόβλημα και με καταλήψεις και με ανακοινώσεις στο μάθημα. Ξέρεις τι σημαίνει ΚΝΕ στη σχολή μας. Σε παρακαλώ, έλα ψήφισε. Αν όντως δε θέλεις να ψηφίσεις εμάς ψήφισε ΔΑΠ. Αλλά όχι ΚΝΕ.”

Για χρόνια δρούσαν μαζί σαν μια δύναμη, τώρα υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Ένα μικρό ηχητικό κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, δείχνοντας τη σύμπνοια των δύο παρατάξεων του πάλαι ποτέ κραταιού γαλαζοπράσινου δικομματισμού και το μένος τους απέναντι στην ΚΝΕ, την Πανσπουδαστική και κάθε μορφής αγώνα (ακόμα και για τις ανακοινώσεις μες στο μάθημα)!

Δε γνωρίζουμε αν υπάρχει τρόπος να εξακριβωθεί η γνησιότητά του, ωστόσο φημολογείται ότι προέρχεται από σχολή της Πάτρας και σε κάθε περίπτωση είναι ρεαλιστικό και αποτυπώνει πιστά την πραγματικότητα.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση και το αρχείο, όπως ανέβηκε στο διαδίκτυο, με ένα μέλος της ΠΑΣΠ να προσπαθεί να πείσει τη συμφοιτήτριά της να ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ΔΑΠ, πλην της ΚΝΕ, που είναι ο βασικός εχθρός… Δεν είχε υπολογίσει όμως ότι όλα αυτά θα κυκλοφορούσαν και στο διαδίκτυο ως τεκμήρια των κομπρεμί και της βρωμιάς που χαρακτήριζε ανέκαθεν το ενιαίο μέτωπο της ΔΑΠΑΣΠ…

Καλησπέρα σε παρακαλώ αν μπορείς έλα να ψηφίσεις. Γιατί ακούγεται πως θα βγει η ΚΝΕ και αν συμβεί αυτό όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε πρόβλημα και με καταλήψεις και με ανακοινώσεις στο μάθημα. Ξέρεις τι σημαίνει ΚΝΕ στη σχολή μας.

Πραγματικά σε παρακαλώ αν δε σου κάνει κόπο. Έλα ψήφισε. Αν όντως δε θέλεις να ψηφίσεις εμάς ψήφισε ΔΑΠ. Αλλά όχι ΚΝΕ.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: