Βρώμικα μουσεία στην Ήπειρο, στον αέρα οι προσλήψεις καθαριστριών και φυλάκων – 45 επιτυχόντες σε αγωνία για την πρόσληψή τους

Οι επτάμηνες συμβάσεις κινδυνεύουν να μετατραπούν σε τετράμηνες λόγω της μη πρόσληψης των επιτυχόντων, την ώρα που μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι της περιοχές έχουν μήνες να δουν καθαρίστρια.

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις με συμβάσεις επτάμηνης διάρκειας στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Άρτας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας ωστόσο οι επιτυχόντες τελούν εν αναμονή.

Για περισσότερο από έναν μήνα περιμένουν στην Άρτα και για τρεις περίπου βδομάδες σε Πρέβεζα και Γιάννινα.

Μέχρι στιγμής ωστόσο κανένας δεν έχει ειδοποιήσει τους επιτυχόντες για να ξεκινήσουν δουλειά.

Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αν τελικά θα γίνουν οι συγκεκριμένες προσλήψεις και πότε.

Σε επικοινωνία που είχαν με τις κατά τόπους υπηρεσίες, τους απάντησαν ότι αναμένεται τροποποιητική έγκριση για την μισθοδοσία τους κάτι όμως που είναι άγνωστο πότε θα γίνει.

Κι όλα αυτά όταν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία εδώ και μήνες δεν υπάρχει ούτε καθαρίστρια!

Όπως δε αναφέρουν οι επιτυχόντες της προκήρυξης για τις συγκεκριμένες συμβάσεις υπάρχει καταληκτική ημερομηνία λήξης στις 31 Δεκεμβρίου. Έτσι αντί για επτά μήνες δεν θα εργαστούν ούτε τέσσερις!

Ο συνολικός αριθμός για τις υπηρεσίες της Ηπείρου των ατόμων που πέτυχαν και βρίσκονται σε αναμονή ανέρχεται στους 45! Πρόκειται για θέσεις φυλάκων και καθαριστριών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Από: epiruspost.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: