Θρασύδειλα φασιστοειδή έγραψαν εμετικά συνθήματα στο “Σπίτι του Αγωνιστή” (ΦΩΤΟ)

Tους ενοχλεί το ότι δεκάδες αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, μαχητές του ΔΣΕ αγωνίζονται ακόμα και στα βαθιά γεράματα και στέκονται στο πλευρό του ΚΚΕ στις μάχες που δίνει…

Θρασύδειλα φασιστοειδή, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το «ποιόν» τους, το βράδυ της Κυριακής γέμισαν με  φασιστικά συνθήματα τους τοίχους του ιδρύματος «Το Σπίτι του Αγωνιστή», στον Άγ. Δημήτριο (Μπραχάμι), όπως «Γυάρος ξανά» καθώς και με τα σύμβολα της σβάστικας και του «στόχου».

Το «Σπίτι του Αγωνιστή» εγκαινιάστηκε το 2008, κι από τότε στεγάζει και φροντίζει ηλικιωμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και αγωνιστές που πρόσφεραν υπηρεσίες στο κίνημα. Η λειτουργεία του στηρίζεται στη μεγάλη προσπάθεια των Αντιστασιακών Οργανώσεων και την εθελοντική συμβολή χιλιάδων λαϊκών ανθρώπων.

Στην καταγγελία του το ΔΣ του «Σπιτιού του Αγωνιστή» αναφέρει πως «τους ενοχλεί το ότι δεκάδες αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, μαχητές του ΔΣΕ αγωνίζονται ακόμα και στα βαθιά γεράματα και στέκονται στο πλευρό του ΚΚΕ στις μάχες που δίνει».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ: «Πέρα από τη δειλία των φασιστοειδών να βανδαλίσουν ένα ίδρυμα στο οποίο διαμένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύεται ακόμη ότι ο μισητός αντίπαλος των φασιστοειδών είναι το ΚΚΕ, οι αγωνιστές, το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστές, όμως, δεν τρομοκρατούνται.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, πέρα από την αυτονόητη καταδίκη του βανδαλισμού του “Σπιτιού του Αγωνιστή”, να δυναμώσουν την πάλη τους κατά του φασισμού – ναζισμού, του ρατσισμού και του συστήματος που τα γεννά και τον θρέφει, να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημά τους, να τους απομονώσουν και να στείλουν εκτός βουλής όλα τα αντιδραστικά – φασιστικά μορφώματα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ.»

(Οι φωτογραφίες από το 902.γρ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: