Στοχοποίηση δημοσιογράφου από φασιστικό σάιτ: “Αναρχοκομμουνίστρια θολοκουλτουριάρα ξεφτίλισε τα ιερά και τα όσια”

Οι κουκολοφόροι του “Στόχου” διατρανώνουν ότι “εντόπισαν” μια από τις συμμετέχουσες στο δρώμενο της παρέλασης στη Χαλκηδόνα, φωτογραφίζοντας εντελώς ανυπόστατα δημοσιογράφο λόγω των “αντεθνικών” της απόψεων.

Το δρώμενο στη διάρκεια της παρέλασης στη Χαλκηδόνα δεν αφήνει σε ησυχία ακροδεξιούς και φασίστες σε αυτή τη χώρα, που έχουν ξαμοληθεί ως άλλοι Μπογδάνοι να ξετρυπώσουν τις “ένοχες’ για τη “βεβήλωση” της σεμνής τελετής με σκετσάκια των Μόντι Πάιθον. Πάνω στο ζήλο και την πρεμούρα, τους τα φασιστοειδή δε διστάζουν να στοχοποιήσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο ακόμα και άτομα παντελώς άσχετα με το περιστατικό, απλώς και μόνο επειδή δεν τους αρέσουν οι ιδεολογικές τους απόψεις.

Αυτό συνέβη στη δημοσιογράφο Άννα Μ., που είδε να την “κρεμάει στα μανταλάκια” η γνωστή φασιστική ιστοσελίδα “Στόχος”, που με πηχυαίους τίτλους, ανήγγειλε σε ύφος θριαμβευτή κουκολοφόρου πως “Βρήκαμε την πρώτη”, χαρακτηρίζοντας τη δημοσιογράφο ως “αναρχοκομμουνίστρια θολοκουλτουριάρα…που μαζί με τις υπόλοιπες ξεφτίλισε Ιερά και Όσια”. Στη συνέχεια, στο εμετικό κείμενο, η στοχοποίηση συνεχίζεται, συνδέοντας, εντελώς ανυπόστατα με τη θεατρική ομάδα που εμφανίστηκε στη Χαλκηδόνα, και παρουσιάζοντάς την ως “φιλοσυριζαίο” και ενδεχόμενο “μέλος του Ρουβίκωνα”. Φαίνεται μάλιστα πως ιδιαίτερα ενόχλησε τους φασίστες του στόχου η στάση της δημοσιογράφου έναντι της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, που αναφέρεται ως ένα ακόμα “επιβαρυντικό στοιχείο” σε βάρος της.

Η ιστοσελίδα προαναγγέλει μάλιστα ότι θα συνεχίσει το έργο της λασπολογίας και της ρουφιανιάς, απειλώντας ότι “η έρευνα για αυτή και τις υπόλοιπες της βρωμοπαρέας της συνεχίζεται.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: