Τα ΜΑΤ έφυγαν, ο αγώνας συνεχίζεται – Νέο συλλαλητήριο στην πρυτανεία του ΑΠΘ, στις 11 το πρωί

100 φοιτητες έσπασαν την απαγόρευση και πήγαν με πορεία στην πρυτανεία του ΑΠΘ. Ο αγώνας συνεχίζεται το πρωί της Τρίτης, με συγκέντρωση στον ίδιο χώρο.

Η αντίδραση των εργαζόμενων, των φοιτητών και πολλών καθηγητών του πανεπιστημίου ήταν αυτή που απέτρεψε την εισβολή της αστυνομίας στον χώρο της πρυτανείας του ΑΠΘ.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε ο Γιάννης Δελής, μιλώντας στην κάμερα του 902, για την απόπειρα εισβολής της ΕΛ.ΑΣ. στο Αριστοτέλειο, με νυχτερινή, γκαγκστερικού τύπου επιχείρηση.

Την ίδια στιγμή περίπου 100 φοιτητές έσπασαν την απαγόρευση και παρά την προσπάθεια της αστυνομίας να τους εμποδίσει με βία και ρίψη χημικών, μετέβησαν με πορεία από τη Σχολή Θεάτρου στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, όπου τους έγινε ζεστή υποδοχή με συνθήματα.

Μια μικρή, σημαντική μάχη κερδήθηκε!

Ο αγώνας όμως συνεχίζεται και “ο λαός δεν πρέπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια”. Φοιτητικοί Σύλλογοι και μια σειρά μαζικοί φορείς καταγγέλλουν τον αστυνομικό αυταρχισμό και καλούν σε νέα κινητοποίηση αύριο στις 11 το πρωί, στον χώρο της πρυτανείας του ΑΠΘ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: