“Αήθη μεθόδευση ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ” βλέπει στις μαθητικές καταλήψεις ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων!

Ο δήμαρχος χαρακτηρίζει “υγειονομικές βόμβες” τις καταλήψεις και όχι τις τάξεις με 25 άτομα, ενώ βλέπει πίσω από τις καταλήψεις “στελέχη του ΚΚΕ που διείσδυσαν στους συλλόγους γονέων και έκλεισαν αντιδημοκρατικά τα σχολεία, με μοχλό τα παιδιά τους”.

Ήμασταν νέοι και γεράσαμε, ακούγοντας από τους εκάστοτε κρατούντες τη γνωστή μονότονη κασέτα για “υποκινούμενες καταλήψεις και κινητοποιήσεις”, κάθε φορά που οι μαθητές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και κατεβαίνουν στον δρόμο.

Αυτό ακριβώς διάλεξε να κάνει, χωρίς να διεκδικεί κανένα βραβείο πρωτοτυπίας, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, που ανακάλυψε ότι δέχτηκε “πρωτοφανής επίθεση” -sic-, γιατί έτσι κλίνονται τα επίθετα στον κόσμο της αριστείας και είπε πως πίσω από τις μαθητικές καταλήψεις είναι στελέχη του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που “έχουν διεισδύσει σε συλλόγους γονέων, και έκλεισαν αντιδημοκρατικά τα σχολεία, με μοχλό τα ίδια τους τα παιδιά!”. Ένα σατανικό σχέδιο, που ξεσκεπάζει ο κ. Τσίρμπας, με σενάριο απευθείας βγαλμένο από τη μετεμφυλιακή εποχή. Πάλι καλά που δεν εξέθεσε κάποιο σχέδιο για τον δημοκρατικό αποκλεισμό των “υποκινητών” από τους συλλόγους γονέων.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως “υγειονομικές βόμβες” τις καταλήψεις, αποφεύγοντας όμως να πει το παραμικρό για τα αιτήματά τους, που είναι ακριβώς να ληφθούν μέτρα προστασίας και να σταματήσει το ανέκδοτο με τους 25 μαθητές ανά τάξη, που είναι η πραγματική βόμβα για την υγεία των παιδιών, των δασκάλων και των οικογενειών τους. Και του καθαριστικού προσωπικού -όπου υπάρχει.

Παραθέτουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου του Δήμου, γιατί το χιούμορ είναι απαραίτητο σε αυτές τις δύσκολες μέρες (ακόμα και εκεί δε βρήκαν ούτε μια φωτογραφία να αποδεικνύει την “πρωτοφανή επίθεση” που “υπέστη” ο Τσίρμπας).

Πρωτοφανής επίθεση δέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας από ομάδα κομματικών στελεχών που συνόδευαν μαθητές στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Την ώρα που η πόλη και ολόκληρος ο πλανήτης βάλλεται από τη νέα επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, κάποιοι μεθοδεύουν υγειονομικές βόμβες με στόχο τη μαθητική κοινότητα και τους γονείς τους.

Οι υποκινητές των καταλήψεων έχουν ονοματεπώνυμο και κομματική ταυτότητα. Πίσω από τις καταλήψεις στην πόλη μας, βρίσκονται αρκετά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία έχουν διεισδύσει σε συλλόγους γονέων και με μοχλό τα ίδια τους τα παιδιά, εντελώς απροκάλυπτα και αντιδημοκρατικά έκλεισαν τα σχολεία, διαταράσσοντας την ήδη δύσκολη καθημερινότητα των μαθητών και των οικογενειών τους και βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας.

Το αποκορύφωμα ήταν η σημερινή επίσκεψη (διαμαρτυρία) τους στο δημαρχείο συνοδευόμενοι από τους επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο να καπηλευτούν ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ του Δημάρχου και των μαθητών και να δημιουργήσουν εντάσεις, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

Κανείς δεν αμφισβητεί το δημοκρατικό δικαίωμα για διαμαρτυρία των μαθητών, ωστόσο η Δημοτική Αρχή θα δείξει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς που επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας μόνο τις δικές τους αλλότριες κομματικές επιδιώξεις.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: