Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Με μια απόφαση δικαστηρίου δεν σταματάς το φασισμό!

Την ώρα που όλος ο λαός και η νεολαία μετρούσαν τις ώρες που θα γίνει πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση να μπουν οι ναζί στη φυλακή, το «αυγό του φιδιού»  βρώμιζε με τα σύμβολά του το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή», που υπήρχε στον τοίχο του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης!

“Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον”

Την ώρα που όλος ο λαός και η νεολαία μετρούσαν τις ώρες που θα γίνει πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση να μπουν οι ναζί στη φυλακή, το «αυγό του φιδιού»  βρώμιζε με τα σύμβολά του το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι. Οι ναζί στη φυλακή», που υπήρχε στον τοίχο του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης!!!

Είναι μια απόδειξη ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Μια απόδειξη ότι «ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος», μετά από μια απόφαση ενός δικαστηρίου, που χρειάστηκε 7 χρόνια για να αποφασίσει την ενοχή του ναζιστικού μορφώματος, με τις κυβερνήσεις του χθες και του σήμερα να κωλυσιεργούν, με μια δίκη να «βαλτώνει» για μεγάλα χρονικά διαστήματα. γιατί φυσικά η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τους ήταν ακόμα χρήσιμη και γιατί το σύστημα που υπηρετούν είναι αυτό που γεννάει και συντηρεί τον φασισμό-ναζισμό.

Έτσι όπως εμφανίστηκε -τάχα μου- ο φασισμός από το πουθενά και φόρεσε πολιτικό μανδύα, μπορεί να ξαναεμφανιστεί και πρέπει να είμαστε εκεί γιατί «Δεν θα πεθάνει μόνος», έχουμε χρέος να τον τσακίσουμε εμείς…

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: