Κώστας Πελετίδης: Υπερασπιζόμαστε την πόλη μας. Να μη λείψει κανείς από την κινητοποίηση!

Καλούμε τον λαό και την νεολαία της πόλης μας να δώσουν μαζικό και δυναμικό «παρών» αύριο Κυριακή στις 9 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Να είμαστε όλοι εκεί. Να μη λείψει κανείς. Συμμετέχουμε μαζικά στην μεγάλη πορεία από την πλατεία Γεωργίου μέχρι το Ρίο.

Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για τη συγκέντρωση για την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, την Κυριακή στις 9 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Θα ακολουθήσει μεγάλη πορεία από την πλατεία Γεωργίου μέχρι το Ρίο.

Οι χθεσινές εξαγγελίες του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή για την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από την οδό Κανελλοπούλου έως τον Άγιο Ανδρέα, έργο που ο ίδιος χαρακτήριζε «Φαραωνικό» και αχρείαστο για την πόλη, ένα πράγμα αποδεικνύει, ότι «και ο άγιος φοβέρα θέλει».

Τους είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει να μην ανοίξουν πόλεμο με τον πατραϊκό λαό γιατί θα ηττηθούν όπως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποχώρηση της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και να το εμφανίσουν, είναι αποτέλεσμα του αγώνα του πατραϊκού λαού, που είναι ενωμένος και όχι διχασμένος όπως τον θέλει ο Υπουργός.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μαζί με τον λαό της πόλης, του Συλλόγους και τους μαζικούς Φορείς, τον αγώνα με πολύμορφες κινητοποιήσεις για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο, την λειτουργία του Προαστιακού και την δημιουργία Γραμμικού Πάρκου.

Αυτό το διαχρονικό αίτημα είναι δίκαιο, είναι ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο.

Είναι προς το συμφέρον του πατραϊκού λαού σήμερα, αλλά και των γενεών που έρχονται.

Καλούμε τον λαό και την νεολαία της πόλης μας να δώσουν μαζικό και δυναμικό «παρών» αύριο Κυριακή στις 9 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Να είμαστε όλοι εκεί. Να μη λείψει κανείς. Συμμετέχουμε μαζικά στην μεγάλη πορεία από την πλατεία Γεωργίου μέχρι το Ρίο.

Υπερασπιζόμαστε την πόλη μας. Διεκδικούμε:

– Την Υπογειοποίηση του Τρένου από το Ρίο.

– Την λειτουργία του Προαστιακού.

– Την δημιουργία Γραμμικού Πάρκου.

Δείτε τη συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Ράδιο Γάμμα, με θέμα την σιδηροδρομική γραμμή και την συγκέντρωση της Κυριακής 5 Ιούλη, στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και την πορεία μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου, με αίτημα την υπογειοποίησή της:

Συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Ράδιο Γάμμα, με θέμα την σιδηροδρομική γραμμή και την συγκέντρωση της Κυριακής 5 Ιούλη

Συνέντευξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Ράδιο Γάμμα, με θέμα την σιδηροδρομική γραμμή και την συγκέντρωση της Κυριακής 5 Ιούλη, στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και την πορεία μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου, με αίτημα την υπογειοποίησή της.

Gepostet von ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ am Freitag, 3. Juli 2020

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: