Κώστας Πελετίδης: Δημοκρατία είναι να τιμάς την ψήφο του λαού

Δεν αποδέχονται και δεν σέβονται την επιλογή του πατραϊκού λαού, που με ποσοστό 71% επέλεξε τον Κώστα Πελετίδη και την «Λαϊκή Συσπείρωση». Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον πατραϊκό λαό που υπερασπίζεται και στηρίζει τον Δήμαρχό του. 

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΙΝΑΛ «Πρωτεύουσα Ξανά», με δημόσια παρέμβασή του κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι «ιδιωτικοποιεί» το φράγμα Πείρου – Παραπείρου.

Θα μπορούσε να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι μια ακόμη συκοφαντία, μια παραποίηση της αλήθειας.

Επίσης κάνει αναφορά για «…διολίσθηση (του Δημάρχου) σε λογικές που δεν συνάδουν με την Δημοκρατία…».

Διολίσθηση και αντιδημοκρατική εκτροπή είναι η στάση των επτά παρατάξεων που συγκρότησαν «μαύρο μέτωπο» και λειτουργούν ως ενιαία παράταξη για να βάλουν, όπως οι ίδιοι ομολογούν, εμπόδια στις φιλολαϊκές πολιτικές της Δημοτικής Αρχής.

Δεν αποδέχονται και δεν σέβονται την επιλογή του πατραϊκού λαού, που με ποσοστό 71% επέλεξε τον Κώστα Πελετίδη και την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον πατραϊκό λαό που υπερασπίζεται και στηρίζει τον Δήμαρχό του.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα συνεχίζει το φιλολαϊκό της έργο παρά τα όποια εμπόδια.

Δημοκρατία είναι να τιμάς την ψήφο του λαού και να σέβεσαι την ετυμηγορία του. Να τον υπηρετείς με πολιτική συνέπεια και όχι να παραμένεις γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας υπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών.

Η Δημοτική Αρχή θα τιμήσει την δέσμευσή της και θα παλέψει μαζί με τον λαό της Πάτρας και της Αχαΐας, για την ίδρυση και λειτουργία δημόσιου φορέα διαχείρισης του φράγματος που θα παρέχει δωρεάν νερό καθαρό και υγιεινό στους Δήμους Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου.

Το μεγάλο αυτό ζήτημα τέθηκε, στις τελευταίες εκλογές, στον πατραϊκό λαό, ο οποίος με συντριπτικό ποσοστό ενέκρινε την πολιτική της Δημοτικής Αρχής απορρίπτοντας τις προτάσεις των παρατάξεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ για την δημιουργία Ανώνυμης Εταιρείας (Ε.Δ.Σ.Π.Π. Α.Ε.) φορτώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας, διαχείρισης και συντήρησης του φράγματος στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών.

Αυτή την πολιτική υποστηρίζουν οι παρατάξεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ υπακούοντας πιστά στις επιλογές των κυβερνήσεων του συστήματος που θέλει τον λαό να πληρώνει και να ξαναπληρώνει τα πάντα.

Εμείς δεν είμαστε «καλά παιδιά», αντιπαλεύουμε αυτήν την πολιτική με θετικά αποτελέσματα για τον πατραϊκό λαό.

Μέχρι το 2026 το κόστος λειτουργίας, συντήρησης του φράγματος θα καλύπτεται από τον κεντρικό προϋπολογισμό και όχι από τις τσέπες του πατραϊκού, αχαϊκού λαού.

Ο πατραϊκός λαός δεν πρόκειται να αποδεχτεί και να επιτρέψει το νερό που σήμερα έρχεται δωρεάν, να το πληρώνει αύριο πανάκριβα.

Κώστας Πελετίδης – Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: