Είναι ο Αστερίξ, ηλίθιε… – Μητροπολίτης Μόρφου: “Προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορονοϊό, με τον Αστερίξ!”

Τι μας κρύβουν Συνέλληνες και Συγκύπριοι; Όλη η αλήθεια για τον ύπουλο Αστερίξ και τον κορονοϊό από τον ρασοφόρο εκπρόσωπο της πιο μαύρης πνευματικής μαυρίλας…

Δεν είναι πως δεν είχε δώσει δικαιώματα στο παρελθόν ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Μας είχε εξηγήσει πως οι ομοφυλόφιλοι βγάζουν μια μπόχα. Ότι η πρωκτική σεξουαλική επαφή κατά την εγκυμοσύνη κάνει τα παιδιά που κυοφορούνται ομοφυλόφιλους. Ότι οι εκτρώσεις οδηγούν στον κορονοϊό, αλλά η πανδημία θα δώσει λύση στο μεταναστευτικό! Και ότι είναι καλύτερο να μην πάνε σχολείο τα παιδιά, παρά να υποχρεωθούν να βάλουν μάσκα.

Φροντίζει όμως να ανακαλύπτει κάθε φορά νέα σκοταδιστικά βάθη. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο του εύρημα, με την περιπέτεια του Αστερίξ στον Υπεριταλικό που κυκλοφόρησε το 2017 και τον μασκοφόρο ήρωα Κορονοϊούς, με τον βοηθό του Βάκιλους, να νικάει στην αρματοδρομία και τον κόσμο να τον επευφημεί, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

«Τ’ ακούτε; Από το ’17 παρακαλώ… Μιλά για τον κορωνοϊόν, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Ε; Και αφού νικά ο κορονοϊός φωνάζει όλος ο κόσμος το όνομά του. Το λέω έτσι, για να έχουμε και λίγην υποψία. Ότι κάποιοι εργάζονται για μας, χωρίς εμάς, πριν από εμάς, για μας. Ε; Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι…»

Ωμή γνώση και αποδείξεις, για όποιον νομίζει πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας. Μένει απλώς να δούμε αν αυτό γινότα και στα παλιά τεύχη, του Γκοσινί και του Ουντερζό, ή είναι νέο δεδομένο με τους καινούριους συντελεστές, που διαδέχτηκαν το παλιό κλασικό δίδυμο.

Τι άλλο να σχολιάσει κανείς; Αυτό είναι απλώς υλικό για την Ελληνοφρένεια -που πρόλαβε ήδη να κάνει βίντεο με το θέμα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: