Δεν είναι ανεγκέφαλος, φασίστας είναι – Ο Τσουκαλάς αποκαλεί πίθηκο το Θ. Αντετοκούμπο

Όταν είσαι χούλιγκαν, μαντρόσκυλο του εκάστοτε αφεντικού και δόγμα “No Politica”, δε χρειάζεται να είσαι χρυσαυγίτης, για να είσαι φασίστας…

Δεν είναι όλοι οι φασίστες χρυσαυγίτες. Καμιά φορά μπορεί να πουλάνε κι άλλη λεζάντα με κορόνες ενάντια στη Χούντα και τους οργανωμένους φασίστες, για να φτιάξει προφίλ.

Κακή ώρα σαν τον Τάκη Τσουκαλά, τον επαγγελματία οπαδό, που σε ένα από τα γνωστά, υπολογισμένα οπαδικά του “παραληρήματα” για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των δύο αιωνίων, αποκάλεσε “πίθηκο” το Θανάση Αντετοκούμπο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Μπαίνει έτσι από μόνος του στο ίδιο σακί με το Μιχαλολιάκο και τους χρυσαυγίτες που είχαν πει τα ίδια και χειρότερα για το Γιάννη Αντετοκούμπο και παλιότερα για το Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Το αυγό του φιδιού έχει πολλές εκδοχές.

Το επωάζει το δόγμα No Politica, που κλείνει τάχα τα μάτια στην πραγματικότητα -και στην πραγματικότητα κλείνει το μάτι στο φασισμό. Το δόγμα που τάχα δε βλέπει όσα συμβαίνουν, δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και τα κόμματα, μπαίνει πάνω από ιδεολογίες, γιατί ως τέτοια νοείται η ομάδα.

Το φέρει μέσα του ο χουλιγκανισμός, οι λούμπεν συνειδήσεις που δεν αποκτούν ταξικό κριτήριο και βάζουν uber alles την ομαδάρα, αλλά στην ουσία τον ιδιοκτήτη, την “προεδράρα” μας, και μην τολμήσει κανείς να πει κάτι εναντίον του, γιατί μαύρο φίδι -χρυσαυγίτικο- που τον έφαγε.

Το κλωσάν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, τα τσιράκια τους, που φτιάχνουν τον ιδιωτικό τους στρατό. Αυτό ακριβώς είναι εξάλλου για τους καπιταλιστές κι οι χρυσαυγίτες. Ιδιωτικός στρατός και τάγμα κρούσης τους για τις βρώμικες δουλειές του υποκόσμου.

Κι αυτοί οι παράγοντες δεν έχουν βασικά χρώμα, πράσινο (ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα) ή κόκκινο, παρά μόνο μαύρο. Και δεν εννοούμε το μαύρο χρώμα κάποιας φανέλας, αλλά το μαύρο της αντίδρασης. Και βασικά το χρώμα του χρήματος και της τσέπης που γεμίζουν διάφοροι… υγιείς επιχειρηματίες που ευδοκιμούν στις διοικήσεις κάθε ομάδας. Λαθρέμποροι, πρεζέμποροι, μαφιόζοι και όλοι αυτοί που έχουν χαρακτηριστεί “λούμπεν αστική τάξη”. Γιατί, υπάρχει κι άλλη;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: