Και άσε τις βαλτές να λένε στον Κούλη “τι γκόμενος είσαι…”

Άμα θες να κάνεις κριτική στο ΚΚΕ, κάνε την σε πολιτική βάση.
Άμα θες να λες βλακείες για την εμφάνισή του ΓΓ, πάρε να έχεις και κάτσε στη γωνιά να βλέπεις.

Ο “πάγος έσπασε” στο τετ-α-τετ με τη Στικούδη, τη σύζυγο του DJ-Rico.

Μετά από τα πρώτα εγκεφαλικά στα τρολ, που δεν ήξεραν τι να σχολιάσουν, ήρθαν στο καπάκι οι εικόνες από τη χτεσινή πρεμιέρα της παράστασης “Το δικό μας σινεμά” των Ρέππα-Παπαθανασίου.

https://twitter.com/anthi7vas/status/1139060862931668992?fbclid=IwAR3tRKWAQ2pscP1TnRqJfYUfMfSz5YW5R57zTYuVGREXMfh0ZAFzJA_ldmY

Κατερίνα Λέχου, Δέσποινα Βανδή (που είχε ρίξει “αντι-φα άκυρο στο Νότη) και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Τι του βρίσκουν όμως του ΓΓ; Εδώ βασικά θα κολλούσε εκείνο το σκετσάκι του Ζαραλίκου, “ο Κουτσούμπας κάνει σεξ 8ωρο”, που στα λέει καλά και τα εξηγεί ωραία. Η φάμπρικα-η φάμπρικα δε σταματά… Κι όταν είχε πάει ο ίδιος ο Κουτσούμπας να ακούσει την παράσταση, είχε σκάσει στα γέλια.

Ναι αλλά γιατί μας τα λες αυτά, ρε Κατιούσα; Για να βγαίνουν οι καλοθελητές να σε βρίζουν; Έχουν αυτά καμία σχέση με την πολιτική ουσία; Σημαίνουν κάτι όλες αυτές οι πόζες του ΓΓ;

Όχι, δεν είναι πολιτική όλα αυτά. Όποιος θέλει να στηρίξει τους κομμουνιστές να το κάνει σε πολιτική βάση. Όποιος ψηφίσει το κόμμα τους, να το κάνει με πολιτικό κριτήριο. Όποιος διαφωνεί και τους κάνει κριτική, να το κάνει επίσης σε πολιτική βάση.

Αν όμως θέλει απλά να λέει πως σημασία έχουν τα πρόσωπα, πως ο Κουτσούμπας δε γράφει ωραία στο φακό και πως έχει πάρει κιλά -που είναι από τα αγαπημένα επιχειρήματα των καλοθελητών- ας κάτσει στη γωνία να τον βλέπει ακομπλεξάριστο στις εικόνες και ώρα καλή του, όπως κιτρινίζει από ζήλια.

Υστερόγραφο: αν ψάχνεις να βρεις στις παραπάνω φωτογραφίες την πιο αξιόλογη παρουσία, αυτή είναι της Ελένης Γερασιμίδου, που έχει πράγματα να πει -και όχι απλά επειδή είναι υποψήφια του ΚΚΕ.

Και αν ψάχνεις την πραγματικά πιο ιδιαίτερη φωτό από εκείνη τη βραδιά, είναι αυτή που ακολουθεί.

Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί με κυνηγάει παντού αυτό το Κόμμα;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: