Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά – Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης – Συκεών για το ρατσιστή οδηγό υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή

Πρόκειται για το φασίστα που επιτέθηκε στο παρελθόν τόσο σε μετανάστες επιβάτες, όσο και σε κομμουνιστές.

Καταγγελία εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης – Συκεών, με αφορμή το ψηφοδέλτιο της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ για την Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου φιγουράρει οδηγός του ΟΑΣΘ γνωστός για την επίθεσή του σε αλλοδαπούς επιβάτες το 2012. Ο ίδιος φασίστας πριν τρία χρόνια επιτέθηκε σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη της ΛΑΣΥ, επειδή έπαθε αλλεργία στις προκηρύξεις τους που καλούσαν σε πανεργατική απεργία. Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες, που οδήγησαν τελικά σε απομάκρυνση του “μπουμπουκιού” από τις αστικές γραμμές του Δήμου, οι άλλες παρατάξεις κώφευσαν. Αυτό το κλίμα ανοχής αντικατοπτρίζεται ολοφάνερα και στο γεγονός πως νιώθει αρκετά άνετα για να πολιτευτεί με την εγκληματική συμμορία:

Ήταν αυτός ο οδηγός του ΟΑΣΘ που το 2012 επιτέθηκε σε αλλοδαπούς επιβάτες βγάζοντας τους έξω από το λεωφορείο με φωνές και βρισιές, επιδεικνύοντας προκλητικά το μενταγιόν σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού που φορούσε.

Ήταν ο ίδιος που τέσσερα περίπου χρόνια αργότερα επιτέθηκε σε ομάδα συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και σε Δημοτικό Σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γιατί μοίραζαν προκηρύξεις για πανεργατική απεργία.

Αυτόν τον χρυσαυγίτη-ρατσιστή οδηγό, κατήγγειλαν οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών(12/4/16), απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση του από τις γραμμές του ΟΑΣΘ του Δήμου μας.

Όλες οι άλλες παρατάξεις «σφύριζαν κλέφτικα» αρνούμενες τελικά την ξεκάθαρη καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο συγκεκριμένος οδηγός απομακρύνθηκε από τις αστικές γραμμές του Δήμου.

Σήμερα “κοσμεί” τα ψηφοδέλτια της «Χρυσής Αυγής», Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Κάπως έτσι εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού.

Ψηφίζουμε, ενισχύουμε το ΚΚΕ.

Ο μόνος σίγουρος δρόμος για να στείλουμε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας το φασισμό και τους εκφραστές του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: