Υποψήφιος δήμαρχος του ΝΔ στη Δράμα χειροδίκησε κατά υποψηφίου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στόχος του γαλάζιου στελέχους, σύμφωνα με την καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του ΚΚΕ, να τρομοκρατήσει τον υποψήφιο της ΛΑΣΥ ώστε να μην κατέβει στις εκλογές στο Δήμο Προσοτσάνης.

Η ακροδεξιά στροφή της ΝΔ δεν είναι κάποιο μυστικό και απ’ ό,τι φαίνεται μαζί με την εμφυλιακού τύπου ρητορική της, είτε επίσημα, είτε μέσω προβεβλημένων στελεχών της, αναβιώνουν και πρακτικές του πιο μαύρου παρελθόντος της συντηρητικής παράταξης στη χώρα. Η καταγγελία έρχεται από την Τ.Ε Δράμας του ΚΚΕ, σύμφωνα με την οποίο ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Προσοτσάνης, Θόδωρος Αθανασιάδης, στέλεχος και παλιότερα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, χειροδίκησε κατά υποψήφιου συμβούλου στον ίδιο δήμο, ώστε να τον εξαναγκάσει δια της βίας να αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην καταγγελία της, η ΤΕ καλεί το λαό της περιοχής να δείξει έμπρακτα την καταδίκη του σε τέτοιες ενέργειες, αλλά ζητά κι από τη ΝΔ να καταδικάσει την πράξη του εν ενεργεία στελέχους της:

«Πρόκειται για μια φασιστική ενέργεια που ξυπνά μνήμες μετεμφυλιακού κράτους και επταετίας. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση: Οι απειλές δεν θα περάσουν. Ό,τι κι αν κάνουν, θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο Προσοτσάνης. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, όλοι εκείνοι που σήμερα συστρατεύονται μαζί του, θα δώσουν με επιτυχία και αυτή την εκλογική μάχη, ενάντια σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης.

Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει την ενέργεια αυτή. Με τη στάση και την ψήφο του να καταδικάσει τους εκλεκτούς των κομμάτων του κεφαλαίου και να στηρίξει τη “Λαϊκή Συσπείρωση” σε Δήμο και Περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στις πολιτικές που σήμερα τσακίζουν τη ζωή του.

Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει άμεσα την απαράδεκτη αυτή ενέργεια του στελέχους της».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: